![]() |
|
Која ви е омилена серија/? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
таа бабата беше најхаркор во серијата
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
![]() ![]() |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Еве ја, ХЕТИ КИНГ, стварно беше страв и трепет ... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Од комедиите (американски) добри се ,,Сите го сакаат Рејмонд,, и ,,Сите го мразат Крис,,...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
skror site,...americhki......i engleski!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
definitivno SOLMONOVITE
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ARTE ![]() Сениор ![]() Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Црна Гуја Blackadder
Из Википедије, слободне енциклопедије Црна Гуја (енгл. Blackadder) је генеричко име које обухвата четири серијала историјског ситкома и неколико специјала емитованих на каналу Би-Би-Си 1.Прво приказивање 15. јун 1983. - Последње приказивање 2. новембар, 1989. Број епизода 24 (и 3 специјала) један спциал је снимњен 1999 године. Први серијал под називом „Црна Гуја“ (енгл. The Black Adder) написали су Ричард Кертис и Роуан Аткинсон, док су остале епизоде написали Кертис и Бен Елтон. Продуцент серијала је био Џон Лојд, а главне улоге тумачили су Роуан Еткинсон као епски анти-херој Едмунд Црна Гуја, и Тони Робинсон као његов пратилац и слуга Болдрик. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од ARTE - 06.Јули.2010 во 01:26 |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
(моментално:)
Излажи ме |
|
![]() |
|
Kali ![]() Сениор ![]() ![]() Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
![]() I ushte, Judging Amy |
|
![]() |
|
Не ми е баш омилена, ама ме потсеќа на тинејџерските денови, ми беше онака интересна за потполнување време.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАКЕДОНСКИ НАРОДНИ ПРИКАЗНИ
![]() Единствен серијал што вреди (и тоа многу) снимен во Македонија... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Орка ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Seindfeld ми текнува ја гледав кога можев ради типов...http://www.youtube.com/watch?v=pSWTVXh_Yns&feature=related |
|
![]() |
|
young padawan ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 451 |
momentalno- life on mars us version
|
|
compromise my principle
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |