IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Моќ... знаеме ли со неа?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Моќ... знаеме ли со неа?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 16:01
ehjh,...kamo jas da imam nekakva mokj?!( osven doma)тага....i te kako bi znael,.

..a, kako shto , gledam ,...i site drugi znaat,...shto ja imaat!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 16:05
Моќ..што да кажам..сакам моќ ама зависи каквазбунетост
А дали знам како со неа...епа пак..зависи со каква!
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 17:31
Zosto pisuvas koga nemas sto da kazes...
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 17:40
Toa na mene se odnesuvase Josh?
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 17:41
Aham na tebe i na tvoite zelbi?

....gi imas?
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 17:52
Па јас кажав...зависи каква моќ. Моќ во приватниот живот, тука, моќ на работа...
Ама за да се искажам поубаво ќе те цитирам...

Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

1-vo skalilo....zadovoluvanje na osnovnite egzistencijalni potrebi
2-ro skalilo....onsovni potrebi i malku luksuz
3-to skalilo...pozicija vo svoeto opkruzuvanje(mal stepen na mok)
4-to skalilo...POZICIJA NA MOK
se prasuvam:
-Kolku znaeme da se nosime so site tie sostojbi na duhot,zemajki vo obzir mnogu primeri vo moeto opkruzuvanje sto se ugusile vo sopstvenata kariera i zivotnoto kacuvanje na skalilata?

Patem...od toa cetvrtoto skalilo koj ke padne samo edno skalilo podolu izvrsuva samoubistvo(po site statistiki i studii)среќа

Pa duri i tuka na forumot ima tolku mnogu takvi sto veke na tretoto skalilo ja pokazuvaat svojata slabost i sakaat da mu ja dadat na drug da ja jade.....

По твојата категорија(т.е по тоа што си го прочитал, па напишал)..второто скалило е единственото нешто што го имам во моментов.

А со тоа што си го напишал дека ако некој падне од четвртото скалило, извршува самоубиство..можеби е точно..по сите статисики...ама не зависи од скалилото, зависи од човекот. Иии оние што паднале од второ на прво...пропаднале.

А за форумов...тука моќта е смешна работа....не е вредно за дискусија...особено кога ќе видиш кој е МОЌЕН!

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 18:03
Moze da te gusnam?големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 18:48
Moze ama ne znam zostoизненадување
Dojdi големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 19:08
slavi ja svojata glupost za da bides popametna od ostantiteсреќа
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2010 во 19:23
Fala!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.