IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Хардвер и софтвер
  Активни теми Активни теми RSS - Антивируси, Antispyware (општа дискусија)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Антивируси, Antispyware (општа дискусија)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 30>
Прашање: Кој Антивирус го користите?
Одговор Гласови Статистика
115 [26,68%]
129 [29,93%]
33 [7,66%]
26 [6,03%]
20 [4,64%]
2 [0,46%]
93 [21,58%]
13 [3,02%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака Обратен редослед
TheHacker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I see you!

Регистриран: 07.Јули.2010
Статус: Офлајн
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheHacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 19:44
Originally posted by Dark HaCkeR Dark HaCkeR напиша:

Originally posted by TheHacker TheHacker напиша:

Најдобар антивирус е Kaspersky.

Објасни зошто

кај си бе колега xD

абе се знае дека касперски е најдобар, го користам веќе две години и никаков вирус не ми дошол на гости :D
плус наголемо се користи и сите го фалат.
и трето - коа хакер кажува дека е добар, тогаш е добар xD

поздрав колега
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 13:47
McAfee гледам го нема на анкетава? збунетост

Втора година го користам, пред некој ден си купив нов... мене ми е екстра, досега никаков проблем со вируси и такви ми ти тракатанци.
Кон врв
Dark HaCkeR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Хакериште

Регистриран: 20.Април.2008
Поени: 683
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dark HaCkeR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јули.2010 во 13:35
Originally posted by TheHacker TheHacker напиша:

Објасни зошто
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2010 во 17:55
Имав авира ,а сега  имам Нортон....и добро е....досега.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
TheHacker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I see you!

Регистриран: 07.Јули.2010
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheHacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јули.2010 во 16:49
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2010 во 14:42
Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Да не знае некој каде може да се набави легално Касперски и колку кошта (на пример за една година)??

Секаде каде што можеш да купиш компјутернамигнување
Мене ми купија од Сет компјутери (не знам дали работат уште) мислам дека беше околу 1500 денари. Или така нештосреќа
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2010 во 14:17
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Јуни.2010 во 14:12
Да не знае некој каде може да се набави легално Касперски и колку кошта (на пример за една година)??
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јуни.2010 во 08:58
Користам Security Master AV... Се зезам, тоа е вирус во форма на антивирус, но ако некој има проблеми со овој вирус, може да го избрише со VIPRE ANTIVIRUS (моментално него го користам)
Кон врв
computer Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Патриот

Регистриран: 25.Март.2010
Поени: 504
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај computer Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 15:09
Користам касперски. Убедливо најдобар.
Кон врв
Jovan.74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jovan.74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 20:53
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

јас си користам windows security essentials i windows defender и супер се
дефинитивно ти препорачувам да си набавиш квалитетен антивирус, додека не си останал без пц-то...пробај со овие хоум варијанти....AVGAVIRA ANTIVIRAVAST</a>

абе кај го најде Авира... коа го купив ком. ми го дадоа Авира... ми беше сомнително да не имам вирус па скенирав со Авира и вика нема нишо... компјутеров збудале... инсталирав Nod32 едно 70 вирусчиња најде...

Изменето од Jovan.74 - 10.Март.2010 во 20:53
Кон врв
Jovan.74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2009
Поени: 557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jovan.74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 20:50
хаха Nod32 не сте го стајле хаха јас тој го користам...
Кон врв
kingofkings Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2010
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kingofkings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 01:00
Користев прво Zone Alarm - катастрофа ништо не наоѓаше, потоа се префрлив на AVG и на тоа нешто не ми штимаше па се га користам AVAST, за против spyware користам spyware doctor, firewall користам sygate firewall
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Март.2010 во 10:08
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Moja preporaka za useri koi ne surfaat mnogu po XXX strani i ne vrsat mnogu golem download na MP3, i filmovi e ANTIVIR, eventualno AVG. I dvata odlicno funkcioniraat pruzaat sosema dobra zastita na PC-to, a najdobro e sto ne go preoptovaruvaat ram-ot na pc-to. Za razlika od Norton Security, Kaspersky i nekoi drugi koi go pravat pc-to kako traktor. 

Тоа што Avira ANTIVIR и AVG ќе го зае*е...
само Norton или Kaspersky ќе го поправи...
а тоа дека го прават PC-то како трактор важи...
само ако корисникот навистина вози трактор...

Сите релативно нови машини со процесори произведени последниве 3 години, Intel или AMD, и барем 512MB RAM убаво ќе си работат и со Norton и со Kaspersky 2010 верзија...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.