![]() |
|
ТУКА ШМЕКАЈТЕ СЕ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 105> |
Автор | |
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Па морам да се жалам кога ми го нема милото шмекачиско срцуле
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Неее јас само енерџи си го сакам за шмек..
п.с кај ги наогаш смајкиве ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
|
|
![]() |
|
Ги имам јас сите но, како ги ставаш?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
И јас ги имам истите и еве писувам порака и отварам кај што се смајлињата и кликнувам на едно и само си се става.
![]() |
|
![]() |
|
па позиционираш со к*рсорот на местото за внесување на пост.
потоа кликнуваш на смајките и тие автоматски се внесуиваат во постот,
и после внеси реплика.
но ти имаш линукс оперативен па незнам како ке оди кај те*е тоа
|
|
|
|
![]() |
|
Не разбрав како ама нема врска.. порано имав опција паратче со стрелка и без проблем го ставав сега не знам како
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Кој рече дека мене ме немало?!?!? Нате па ти знаеш дека сакам и малку неверен да ти бидам!!!
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
e ova mi e najako oti i mene mi se ima deseno ![]() ![]() ![]() Изменето од Corporal^^ - 26.Мај.2006 во 22:34 |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
maja_070 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 66 |
epa ajde da se smekame:)
|
|
m.v
|
|
![]() |
|
Знам мило.. Ама ми кажуваш со кого као на кој.. така да многу не се секирам.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Јас мислам дека баш се незнаеш!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од NRGMKD - 31.Мај.2006 во 17:41 |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
А како ова не го видов
Сонценцеееее шмек шмек.. Признај дека ти е тешко без мене ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |