![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 478479480481482 680> |
Автор | ||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
СП
зошто мисли така ![]() ![]() СП Каква тема отворил брза па му ја затвориле?Сигурно нешто за модераторите и администраторите ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
сп ..... со што ли јас ја мотивирав
![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
СП...како не и текнува на'' линкот ''кој ми го прати во ПП?
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
|
sp..... ren da zachisteshe malku ke moze li
![]() |
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Се прашував и сега ми се разјасни.
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
SP...dali znae deka doznav oti slikata e od drug forum?
i sp i jas...koga ke se logira Anastea da pieme virtuelno kafe? ![]() ![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
СП
![]() 750.. илјади.. милијарди.... ![]() Колку е тоа ![]() ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
сп...ќе ја сретнам ли некогаш повторно???
сп... кај е Тигица... Владо.... Зајцеф.... Дарко.... отровни рептили... крокодили.... има ли некој на земјава за да му досадувам...??? |
||
![]() |
||
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
|
сп...
кога ќе стигне проклетата музичка опрема..?... ![]() ![]() ![]() |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
![]() |
||
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
|
сп...дали ќе се случи тоа што го очекувам???
|
||
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
||
![]() |
||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|
sp...zosto ne izlegov vecerva? ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
sp...kaj li mi otide umot
![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
SP od kaj tolku pari...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
сп... ке дојде ли зверкана зверосана
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 478479480481482 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |