![]() |
|
Последно нешто што ме насмеа..... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 277> |
Автор | |||||||||
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||
hahahahhahaahahahahhaahha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() denov mi pocna so smeenje ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||||||||
![]() ме изнасмеа ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||||||||
После долгиот престој во Париз, Трпе си дошол дома и прво нешто што |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
||||||||
Решиле баба и деда во осумдесетите години да се посексаат!!!
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||||||||
![]()
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
|||||||||
![]() |
|||||||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
||||||||
severna korea koga gubi vsusnost pobeduva
hahahahahhaha Genijalni se bre http://www.dailymotion.com/video/xdqujo_north-korea-vs-brasil-by-north-kore_sport#from=embed?start=5 |
|||||||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||||||||
![]() |
|||||||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||||||||
![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
||||||||
hahahahaha zbunet be ,, big Like ti davam za pesnicevo ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||||||||
![]() |
|||||||||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
||||||||
![]() Ajde da selektiram remind me next year ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
![]() |
|||||||||
||||||||
Шетал Дедо Боже со некого и под некое дрво некој слатко си спиел.
- Шо убаво си спие овој под дрвово. - А, тој цел живот ќе си го преспие. - возвратил Дедо Боже. Отишле понатака и таму некоја жена жнеела, а сонце пече, а таа не застанува. - Абе женава не застана да одмори, ептен е вредна. - Е да и маж ќе и биде оној што спие под дрвоно иначе ќе умре од глад. |
|||||||||
![]() |
|||||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||||||||
Другар ми, сабајле...
тој: што напрае, ја бендиса ова??? јас: абе чоек, грда, ко сандак е... та и 10цм повисока од мене.... ништо на незе испакнато освен носот... тој: аман бе па и ти , аман, крајо не ти се најдува.... јас: па грда ми е , што сеа.. тој: е добро де.... да ја праев јас , поуба ќе ја направев ... така ко за тебе... вака шо да ти прам... |
|||||||||
![]() |
|||||||||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
||||||||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 277> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |