![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 434435436437438 473> |
Автор | ||
Schatzii ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
моментално ништо,сите овци ми се на број
![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14571 |
|
Спротивно на ...ми фали ....
..... Не Ми Фали ....
......Не Ми Недостига ........
![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
mi fali.. dobar, urban muabet..
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
pa so ne mi se javis ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
![]() ![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
sekogas da, oti ti nemas kredit..moram jas da ti zvonam
![]() ![]() ![]() |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
|
GMC
![]() |
||
always look on the bright side of the life!
|
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
ништо
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
|
mi fali ...son...
![]() |
||
![]() |
||
|
..... mirisot na mojata soba... |
||
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
![]() Изменето од bingo - 17.Јуни.2010 во 08:15 |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 434435436437438 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |