![]() |
|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 295> |
Автор | ||
Polar Bear ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Секаде во светот може да се врти десно и на црвено (лево во Британија), освен ако нема посебен знак за забрана. Им препорачувам ан казнетите да одат на суд и да го сопрат самоволието на полицијата. Таму полицијата ќе треба да ја одбрани логиката на таквата забрана и да покаже дека законските процедури за промена на сообраќајни прописи е запазени. Правилата за возење се напишани во некој закон или пропис, и не може да се менуваат туку-така, затоа што некој купил некакви семафори.
|
||
![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
![]() ![]() Леле овие само за пари измислуваат нови прописи. Па што не ја информираат јавноста пред тоа? Или треба повторно да полагаат сите (по новите прописи) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Да не е дава за вртење в десно? ![]() Изменето од Анастеа - 16.Јуни.2010 во 04:03 |
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Дај им лајца (на скопјанчишќана) ..ќе (ни) го исркет е(н)зероно...хехе
Ареее...и Охридски правопис ти ималооо...бре бре бреееј!?
пс
Благодарам за наравоучението
![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
Platenik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
|
Не Новаче, според охридскиот правопис и говор е Требенишча, Љубанишча, Велогошчи, Мешеишча, Пешчани.... |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
![]() |
||
novace ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
|
Мислам дека беше:
Скопјанчишќа...наместо СкопјанишЧа.
Само поради правилно пишување на називите..а кои се одамна во „употреба„...
![]() ![]() |
||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||
![]() |
||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
|
Фајтери .......... се одјавувам од политика додека трае светско
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marsovec ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
|
Леле мамо, пред Хрватска во ЕУ. Оваа информација...да не е од Митре од долнодупени ....или од Митра. Преговори во најдобар случај траат три до четири години. Инаку верувам дека "ќе го добиеме". ![]() |
||
|
||
![]() |
||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
|
Брисел ја поканил Р,Македонија на преговори во септември за влез во ЕУ,по што се очекува успешен прием во почетокот на 2011 г.
фала богу!!! ![]() |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
![]() |
||
|
Јас сум теран од Сојузот на Комунисти како либерал, а не реков дека сум либерал по убедување.Не дај боже.Либерализмот ти го залепуваа во она време, за кое сепак тврдам дека беше стопати подобро од ова, во кое до власта се добраа( во најголем дел) властитутки и понеморални личности од оние во социјализмот. Значи нема шанси да бидам либерал.Сметам, измислена категорија а и во светот либералниот капитализам е пред колапс. За сега толку.Малку припрема за утакмица на СП. ![]() Изменето од marsovec - 13.Јуни.2010 во 12:04 |
||
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
„
Марсовец ,кажи името на некоја либерална партија во Македонија и вие некогаш биле ли сте на власт ?
|
||
![]() |
||
computer ![]() Сениор ![]() ![]() Патриот Регистриран: 25.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 504 |
|
Како е фајтери? Ех, и во 3 саатот за политика дискутираме
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ќе ве замолам сите (процедурално
![]() Инаку страните непотребно се пренатрупуваат со предолги реплики кои се повторуваат од пост во пост, па малку е тешко за читање и листање. Тенкју. ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |