![]() |
|
Ми фали, ми недостига |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 473> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ништо
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
уфф
Ако почнам да пишувам ќе ми помине цел ден ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
ептен...последните два-три дена.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
pa mi fali platen aranzman za Bora Bora
![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
![]() ![]() ![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
mi fali ekipata moja...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
DDarko...
![]() кај ли згина ![]() ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Ќе се врати . . . ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
HMMMMMMMMMMMMMMMM
DJAKI
TRUCKER
LILIJA
LA FILE
TETA
DOMAKINKA
VALL
I USTE EDEN VAGON DOBRI STARI PRIJATELI...
NE TOLKU STARI KOLKU I DOBRI...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Vreme...uste edno 2-3 casa
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Ми фалат пари.
![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Aj ma ne se zali .... ete mene mi falissssssss ....
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 433434435436437 473> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |