![]() |
|
Љубовни off - муабети... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Зборуваме за љубов кон машките полови органи инаку. Мислам не дека јас ги сакам (а и не дека имам видено, само на братучед ми ![]() Ма макар и со глупи теми на разговор. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Какво ВеЦе бе Тигарче кога зборуваш за љубов
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Епа у веце онда...
Со помала слика. ![]() А зашо ти од искуство кажуеш? (мала шала на твоја сметка) ![]() |
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
еј , немој у кревет ќе ти се лепат чаршафите
![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Е видиш, не сум знаела. Изгледа ќе треба повеќе да почнам да гуглам за пенисите... ![]() Јбг, од кај па ја да знам... ![]() А за фелациото... па наравно, брате... Да сум машко, би имал постер од неа над кревет и би др**л 24/7 на неа. ![]() |
|
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
боли додека е свежо,ама ќе помине ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
@Тиги...
Флексибилен е ... Не е коска (незначи неможе да се скршат капиларните цилиндри) , а сепак телото рефлексивно одговара на болка и се прилагодува. П.С. Фелацио од Кармен Електра? Делиме нешо слично сепак... ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Еј, само мало прашање од чиста љубопитност... не ни баш очекувам да ми одговорите, ама морам да прашам... Значи ако е дигнат, а сопственикот спие, не ли може да “крцне“ додека баткото се превртува? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
А.. Сање...
Боли на почетокот, но потоа остануваат само убави спомени.. ти текнува? ![]() |
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
не е...ама ајде така може требало да биде...
|
|
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Како едно време Сања,повеќе не е?
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
па и детенцето беше заљубено...
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Кога тоа време кога ти си уште детенце????????
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1314151617 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |