![]() |
|
Последна добиена СМС порака |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 77> |
Автор | |
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ak nemas druga rabota:) |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
мене ми е секогаш жешко кога...... |
|
|
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
sega stanav od spienje ke idam vo sk ili vecer ili utre ako idam vecer ke ti se javam
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
кој ми титнал вчера вечер;)
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
zemi go kompjuterot denojve ke ti pratime pari
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
ti se ladit cafeto
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
uaaaahaaaahhhaaaaa!!! Vistina e mojot drugar yutaka na reklamite na cosmofon. Sega samo sto se slusnavme :) vo Skopje e. Wwwoooot, woot! Aj za ubo! |
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Aj dojdi
|
|
|
|
![]() |
|
Miia ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 9 |
"E dudo do deka e rabotata?"
|
|
Mi se vristi!
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
ako ne si nedostapna togas ne se javuvas-mobilniot sluzi covek da moze da te dobie
|
|
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
BEzbednosen Kod=849195785
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Spanko moj.Sto si pravis?Celo vreme si pravime planovi ja ana i maria za 1maj i se smeeme. Da te potsetam da pobaras, posle kje kupime i nie oglasnik.:*! Sakachi!:)
|
|
![]() |
|
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Mu kazav i on nema protiv za tojki ama samo so nepoznati i so 2 devojki.
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
ајдееееее ѓубреееееееееее, дојди бе пеер шо си таков шупак?????
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5051525354 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |