IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Драг ИДИВИДИ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Драг ИДИВИДИ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8687888990 100>
Автор
Порака Обратен редослед
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:38
драг идивиди...
драг си ми.
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:07
Драг Идивиди размислувам за форумски женски оркестар

Сега Стефќе ти мене да ми опбјаснуеш што си барал у женски нужник?
Па сум бил моти да тражим ситно!
А така ли сега ќе идам ја у мушки нужник да тражим крупно
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:05
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Drag idividi mnogu se raduvam i Calipso so me iznenadi vakaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

I mu vikam ja na Stevce, a be Stevce oti vaka mi pravis be Stevce, a on mi vika mendolino sea ce te cerpim , i me cerpese taka stevco moj me cerpese i me rascerpi na kraj, dekonstrukcija u diferencijala....I si vikam lelee mendolino odi da se davis u vardar ..a koa ke odam tamuuu ima so da vidam Vardar tece tece...lajna vleceгазење%20од%20смеење
aj dosta mori ti za toa li taka mi mirisas..

http://youtube.com/watch?v=df9PyURceys&feature=related

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 18:02
Drag idividi mnogu se raduvam i Calipso so me iznenadi vakaголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

I mu vikam ja na Stevce, a be Stevce oti vaka mi pravis be Stevce, a on mi vika mendolino sea ce te cerpim , i me cerpese taka stevco moj me cerpese i me rascerpi na kraj, dekonstrukcija u diferencijala....I si vikam lelee mendolino odi da se davis u vardar ..a koa ke odam tamuuu ima so da vidam Vardar tece tece...lajna vleceгазење%20од%20смеење
aj dosta mori ti za toa li taka mi mirisas..

Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 17:35
Drag idividi..ovie dvajca nad mene zabegale..
Odam dolu i gledam a mama laze dolu..
so rabotes mamo?
brkam nesto
so brkes a pitam..
brkam si ja masnickata
dejgidi mamo,mi ti nemas masnicka
aa imaah masnicka vrzana na p*tkickata..
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Omar Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Регистриран: 22.Февруари.2009
Поени: 12633
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 17:28
Drag IdVid... ja obozavam MyWay... големо%20гушкање

Samo mnogo sam nesrekna zaradi mama Ristenka, mnogo se razbole ma, a fati skerozata niso ne pamte...

A ti ja pamtis mama Ristenka uz kapela, uz ocila, uz masni, fljunti fluski flonki i se na nea...

Ona u zivoto ne e pomislila edin los bezobrazen zbor sea vaa sklerozata ka a fati se na toa e tera...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 17:18
drag idividi ete go голема%20насмевкаголема%20насмевка

ti si kato klaudija kardinale, izbacena od poplavata

a mojot stan e ureden so funtiflunki, flonki e da dee i polski trkala....kato poliklinika hahahaгазење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 17:08
Drag IdVid,

fala ti sto me prosvetli i sto mi pomigna da si najdam nekoj so koj mozam na glas da se smeam radi zenski orkestar... големо%20гушкање

MyWay ti morase togas mene da me primetis zasto bev farbani platinesto plava licev na Ester Viliams od Bal na vodi...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 16:55
Drag idividi pa i Omar gledal zenski orkestar, jas mislev samo jas se smeam na niv, i celo go znam napametгазење%20од%20смеење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Too young to die...

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omar Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 16:48
Драг ИдВид,

сватив дека не треба да се нервирам за секоја ситница... Затоа си пуштив женски оркестар и се отепав од смеење и барем на саат време заборавив на глупостите....среќа
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 16:27
Драг Идивиди,

Многу ме бендиса ова делче од Тиги...
Е тоа е другарство, на ваши години... да си го негувате  да

Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

На една другарка дечко и и раскинал (бедњак!) и нам ни беше ептен глупо сеа да имеме на рокфест и да се шуткаме, а она дома е тажна...
така да, вечерта ја поминавме покрај неа...
ги слушавме тивко dream theater и sаde..

Кон врв
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 16:19
Originally posted by Tiggy Vicious Tiggy Vicious напиша:

Драг идивиди...

Сори Џо.
Није било судено.
До следниот рокфест! голема%20насмевка
На една другарка дечко и и раскинал (бедњак!) и нам ни беше ептен глупо сеа да имеме на рокфест и да се шуткаме, а она дома е тажна...

јбг..
тоа е...
сирота она... тага

п.с ја исчистив собава!
јееес!

Чим сте ги слушале Dream Theater , простено ви Е. голема%20насмевка голема%20насмевка голема%20насмевка големо%20гушкање
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 14:39
Драг идивиди...

Сори Џо.
Није било судено.
До следниот рокфест! голема%20насмевка

јбг..
тоа е...
сирота она... тага

п.с ја исчистив собава!
јееес!
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Април.2010 во 14:16
Драги Идивиди

ајде на кафе с'c цигара
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 8687888990 100>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,311 секунди.