![]() |
|
Драг ИДИВИДИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 100> |
Автор | |
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
драг идивиди...
драг си ми. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Драг Идивиди размислувам за форумски женски оркестар
![]() Сега Стефќе ти мене да ми опбјаснуеш што си барал у женски нужник? Па сум бил моти да тражим ситно! А така ли ![]() ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
http://youtube.com/watch?v=df9PyURceys&feature=related |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Drag idividi mnogu se raduvam i Calipso so me iznenadi vaka
![]() ![]() ![]() I mu vikam ja na Stevce, a be Stevce oti vaka mi pravis be Stevce, a on mi vika mendolino sea ce te cerpim , i me cerpese taka stevco moj me cerpese i me rascerpi na kraj, dekonstrukcija u diferencijala....I si vikam lelee mendolino odi da se davis u vardar ..a koa ke odam tamuuu ima so da vidam Vardar tece tece...lajna vlece ![]() aj dosta mori ti za toa li taka mi mirisas.. |
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Drag idividi..ovie dvajca nad mene zabegale..
![]() Odam dolu i gledam a mama laze dolu.. so rabotes mamo? brkam nesto so brkes a pitam.. brkam si ja masnickata dejgidi mamo,mi ti nemas masnicka aa imaah masnicka vrzana na p*tkickata.. ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Drag IdVid... ja obozavam MyWay...
![]() Samo mnogo sam nesrekna zaradi mama Ristenka, mnogo se razbole ma, a fati skerozata niso ne pamte... A ti ja pamtis mama Ristenka uz kapela, uz ocila, uz masni, fljunti fluski flonki i se na nea... Ona u zivoto ne e pomislila edin los bezobrazen zbor sea vaa sklerozata ka a fati se na toa e tera... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drag idividi ete go
![]() ![]() ti si kato klaudija kardinale, izbacena od poplavata a mojot stan e ureden so funtiflunki, flonki e da dee i polski trkala....kato poliklinika hahaha ![]() |
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Drag IdVid,
fala ti sto me prosvetli i sto mi pomigna da si najdam nekoj so koj mozam na glas da se smeam radi zenski orkestar... ![]() MyWay ti morase togas mene da me primetis zasto bev farbani platinesto plava licev na Ester Viliams od Bal na vodi... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drag idividi pa i Omar gledal zenski orkestar, jas mislev samo jas se smeam na niv, i celo go znam napamet
![]() |
|
|
![]() |
|
Драг ИдВид,
сватив дека не треба да се нервирам за секоја ситница... Затоа си пуштив женски оркестар и се отепав од смеење и барем на саат време заборавив на глупостите.... ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Драг Идивиди,
Многу ме бендиса ова делче од Тиги... Е тоа е другарство, на ваши години... да си го негувате ![]()
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Чим сте ги слушале Dream Theater , простено ви Е. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Драг идивиди...
Сори Џо. Није било судено. До следниот рокфест! ![]() На една другарка дечко и и раскинал (бедњак!) и нам ни беше ептен глупо сеа да имеме на рокфест и да се шуткаме, а она дома е тажна... така да, вечерта ја поминавме покрај неа... ги слушавме тивко dream theater и sаde.. јбг.. тоа е... сирота она... ![]() п.с ја исчистив собава! јееес! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Драги Идивиди
ајде на кафе с'c цигара ![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8687888990 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |