![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 339> |
Автор | ||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
ја знам оваа верзија ![]() |
||||||
![]() |
||||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|||||
Оди црвенкапа кај волкот , трудна, и очито нанервирана ... и му вика:
- Абе, неписмен.... требаше да ме изеДеш... ![]() |
||||||
![]() |
||||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
|||||
си ги следам jас моите мислениjа, оти понекогаш пишувам глупости па мора да си се прочитам и да се измодерирам |
||||||
![]() |
||||||
|||||
а за црвенкапата и седемте дабета имате слушано ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|||||
Сега ќе се појави Да Бе и ќе ви уапе
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||||
![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
далеку сум јас од дете, ама поарно што не ја знам
![]() да не ја згрешам некогаш раскажувајќи им ја на децата... ![]() |
||||||
![]() |
||||||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
|||||
Hahahaha....ja ima ama ne e za deca ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
![]() ![]() |
||||||
![]() |
||||||
|||||
NE. Imam slusnato za Crvenkapa i babata kako ostanale trudni od volkot...Ama taa prikazna e za vozrasni ![]() Ja znaes? ![]() |
||||||
![]() |
||||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||||
samo za seven up...i toa koga Snezana ce se soblece...
![]() |
||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 122123124125126 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |