![]() |
|
Колку често ве бие малер |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Неможе да е така и несакам да е така....неверувам дека си толкав малер
![]() |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Pa ako ne me pogodi nekoj maler u denot ke se osekam kako da mi fali neshto
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Sekojdnevie...
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
maler mi e ..........srednoto ime!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
tri pati na den...posle jadenje
![]() |
|
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
tolku cesto,shto povekje nema kade da bie...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
дневно по 7-8 пати ...
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Ме немаш видено мене, затоа така си мислиш.
![]()
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
па јас водам дефинитивно...
леле мајко мила... стално пред некој битен настан (чупе ... или што било) или ќе исприштам на устата или ќе испонастинам скроз, или нешто слично... увјек... Пази случка... цел ден у реду и вечерта на нова година пред заминување дигам темепература и зарипнувам , не можам да зборувам , ме боли грлото... корни.... и така.... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Често,се ми се случува во погрешно време
Може и јас сум некоја грешка на природава ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
секогаш кога играм игри на среќа
|
|
![]() |
|
*moon* ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
pu...pu....skraj biloooooooooo...............
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
да свршиш порано од еден саат
|
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
кога можев да паднам од ништо, и да имам лонгета на ногата две недели... сред лето... можете да си претпоставите колку често
![]() кога фатив бронхит два дена пред одмор - исто бааги многу иако некогаш, кога треба, и ми се посреќува... пу пу... да не се подречам ![]() Изменето од BisernA - 20.Август.2009 во 11:40 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |