IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЕВРОСОНГ 2010
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЕВРОСОНГ 2010

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 15>
Автор
Порака Обратен редослед
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 04:02
Кога би знаел барем малку да пеам, сигурно не би одел на штогодилок фестивал ко еуроблок. намигнување
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 03:03
И ти ќе пееш на Евросонг? изненадување
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 03:01
Па што, јас да треба да одам некаде низ Еуропава, сигурно ќе одам со изнајмена Буба, од старите, колку и пари и да имам пак со изнајмена кола ќе одам. Или ауто - стоп, кој да знае. голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Април.2010 во 02:56
Ѓоко ќе патувал со автомобил за Осло? изненадување

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 11:30
Под кој сака број нека настапи, некое од последните места во финалниот пласман не му бега.

Не сум песимист, ама со вакви песни не правиме ништо.
На кладилниците по интернет Ѓоко веќе си го обезбеди последното место...тага

Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Март.2010 во 09:50
Ѓоко Танески ќе настапи 15-ти на Првата полуфинална вечер на „Евросонг 2010“

Македонскиот претставник на „Евросонг 2010“ што ќе се одржува во Осло ќе настапува на Првата полуфинална вечер, и тоа под реден број 15. Ѓоко Танески со песната „Јас ја имам силата“ ќе пее на 25 мај, и тоа како 15-ти по ред од 17 учесници од првото полуфинале, така покажа официјалниот жреб на редоследот на изведувачите одржан вчера во Осло.

Луѓето од естрадата сметаат дека е голема предност да се настапува меѓу последните учесници на секој фестивал, со забелешка дека последните песни повеќе остануваат во сеќавање.

Инаку, покрај Македонија, од државите во регионот заедно со Танески ќе настапуваат и победниците од Србија, Албанија, Босна и Херцеговина, Грција.

Според правилата на Евровизискиот фестивал, директно во финалето предвидено за 29 мај покрај домаќинот Норвешка ќе настапуваат уште и претставниците на т.н. голема четворка – Шпанија, Велика Британија, Франција и Германија.

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 22:22
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Брука има да биде.
Тој Ѓоко сварно не е ич симатичен.
голема%20насмевкада
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 19:23
Чак Норис не доаѓа во Македонија бидејќи Џоко ја има силата. среќа
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Eraserhead Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 102
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eraserhead Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 19:21
Originally posted by sneska_v sneska_v напиша:

.imam nekoe pretcustvo deka ovaa godina dobro ke pomine goko tanevski, ne znam taka osekam, mozebi gresam a mozebi i ne ke vidime na krajot.......krajot go krasi deloto........

mozi deka ja ima SILATA
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Март.2010 во 19:05
.imam nekoe pretcustvo deka ovaa godina dobro ke pomine goko tanevski, ne znam taka osekam, mozebi gresam a mozebi i ne ke vidime na krajot.......krajot go krasi deloto........
Кон врв
Jovan.74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Декември.2009
Локација: Macedonia
Поени: 557
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jovan.74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Март.2010 во 16:08
ЃОКО ЈА ИМА СИЛАТА БЕ ЕЈЈЈ
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 21:33
Originally posted by Glenn Glenn напиша:

Originally posted by Iron Man Iron Man напиша:

честитки за Ѓоко  да доста беше само скопјанишчава да победвет голема%20насмевка

Зш збориш така Бе Ајрон, Скопјанчишата, а?
Па на Евровизија кој не има претставувано досега, Каролина, Тоше па други. Зарем тие Скопјанчишта беа?
Па повеќето од музичарите живеат и работат по Скопје што не значи дека се од Скопје.
да не ја одвлекувам темата у друг правец, ама не ти го бендисав коментарот.

па гледаш дека  се голема%20насмевка
изненадување
Кон врв
moni34 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 22.Декември.2009
Поени: 559
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moni34 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Март.2010 во 15:51
Pesnata mi se dopadna ,no sepak mislam deka ne e evroviziska,kako mnogu pati do sea ne veruvam nitu ocekuvam visok plasman
Кон врв
sneska_v Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јуни.2009
Поени: 3455
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sneska_v Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Март.2010 во 15:28
........kakov i da e treba da go podrzime, mene mnogu ne mi se dopaga pesnata ama ke go podrzam , i aj dosta so takvi kometari kakov e ova ona........vremeto ke si pokaze sve.........
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.