![]() |
|
Само еден стих |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 525> |
Автор | |
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Don't cha wish your girlfriend was hot like me?
Don't cha wish your girlfriend was a freak like me? ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Ain't my job
To f**k you on your birthday Ain't my job To f**k you on your birthday anymore ![]() ![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Longing for love and a chance to be free...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
So close my eyes and pretend I am sleeping
Avoiding the chance that you'll visit my dreams |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Полудечу пооооолудечууу
Нек ме оставе сад на миру свиии ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
Let the sunshine in
|
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
the most loneliest day of my life...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
ја те сваку ноч сањам, ја те сваку ноч сањааам |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Srce mi lomi
dusu razgoli to mozes samo ti |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Glumim nedodirlivu a tako volim sto si tu zelim da ovaj tren traje zauvjek... |
|
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
I am gooooooing under... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
I want to get away...I want to fly away...
|
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
Take me away, milion miles away from here...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
take me away......
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5657585960 525> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |