![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 959> |
Автор | |
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe jas sum i tazna zs odam naskolo, ama i srekna zs mozam da go vidam moeto seljace
![]() |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
ne sum bas mnogu raspolozena: 1. !!! mi se spie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2. !!! imam premnogu za ucenje! 3. !!! vo sreda pravam pismena matematika a sum TAPA a vo cetvrtok kje me isprasuva hemija a za to sum us POTAPA.....
|
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Мече ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Среќен сум-утре конечно заминувам...дојде денот
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
I FEEL GOOD
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
JASSSSS SUMMMM MNOGUUUUUUUUU SREKENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Ok |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Релаксирано и опуштено
![]() |
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
srekna-denov nemoze da mi bide podobar
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
vesela....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
umreno...sakam domaaa!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
може и поубаво |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
бев нешо нервозна...али сеа суммммм супер...дојде алекта и одма те враќат во форма...закон сум сеа...јаоооо...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
plavu$a ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
jas denes sum superrrrr, samo izgubivme vo odbojka |
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 160161162163164 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |