![]() |
|
На повидок нов дипломатски фронт со Бугарија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 104105106107108 133> |
Автор | ||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Да, токму така, не и треба никој, затоа постојано во Брисел се резили за Спаска Митрова, ама не случајно претставништвото на европската комисија во Скопје не интервенираше, иако нели, станува збор за бугарски државјанин. Процени сама зошто е така! ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
па веке реков ---коjто си знае и си може.
|
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Секако, уште ако знаењето е како со судското барање на Спаска, каде ќе е крајот... ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
фронтот, мило, не се врти околу Спаска.таа е само микроскопски дел од него.
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Со што Бугарија се резили во Брисел по случајот Спаска Митрова???? Па Спаска на 11 март ќе го спечели делото.Затоа бившиот и маж не доаѓа во судот.
Се е вапрос на време.
И после овој случај ќе има уште многу други во кој жени ќе с разведуват во Македонија зарад домаѓен тормоз...........
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Ајде деее... и сите Бугарки?
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Не Бугарки.Македонки.Ке видат ќе може и да има правда на овој свет и ќе ја користат случајот Спаска и они да си оправат животот.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Емил, после ваков бисер, се сметаш ли за доволно упатен во македонското општество за да коментираш во политика? Изменето од Анастеа - 01.Март.2010 во 00:13 |
||
![]() |
||
|
Може ли да ми кажеш врз основа на што ќе го спечали делото Спаска Митрова? Врз основа на навреда на судот, непочитување судски одлуки, или врз основа на тоа дека го напуштила сопругот веднаш по свадбата? Доколку била малтретирана, зошто не поднела тужба за семејно насилство? Со тоа ќе успеела да го разведе бракот, да го добие старателството врз детето, па и да го смести сопругот во затвор. Не случајно Спаска не можеше да најде бугарски адвокат за да ја застапува, ниту еден не сака да се резили пред другите правници. Побарај ги сам сите одредби од Кривичниот Законик што ги прекршила Спаска, а за кои судот се покажал доста благ, со оглед на фактот дека можел да ја казни со доста подолги затворски казни, наместо со парична казна. А во однос на поранешниот маж, еве прочитај овде, ќе видиш дали доаѓа или не доаѓа. Во однос на бугарското резилење, свесни сме сите за изјавите на европратениците за Спаска. Тоа е доволно непознавање на правото чинам, секој кој малкусе разбира од право, го знае тоа. |
||
![]() |
||
|
Јас си кажав мојот став.Сосема друга е работата дали ти се сложуваш со тоа.
Ќе си говориме пак после 11 март. Изменето од емил - 24.Февруари.2010 во 23:28 |
||
![]() |
||
|
Да не е смешно, ќе е трагично.... |
||
![]() |
||
|
Не сум расположена да се конфронтирам за микроскопски делови од фронтот
![]() Инаку Емил, јас сум Македонка, ти си Бугарин кој никогаш не живеел во Македонија. Се она што го знаеш ти за нас е од втора рака. Јас тврдам дека не си во право. Што мислиш, дали јас сум таа што треба со нешто да се сложам или ти треба да си ги преиспиташ ставовите, па и изворите на вакви ај нека се “информации“? Не мислиш дека е дрско и безобразно да ми дојдеш дома и да ми кажеш дека македонските жени се тормозени и обесправени, ама за среќа Господ ни ја прати Света Спаска за да не еманципира?!
|
||
![]() |
||
|
Јас би го дополнил прашањето и со упатеноста во македонското право! Изменето од Анастеа - 01.Март.2010 во 00:14 |
||
![]() |
||
tanas_1902 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
|
Миналата вечер по Нова ТВ во шоуто на Иван и Андреj Каракачанов и македонски журналист дискутираа по казуса со Спаска!
http://vbox7.com/play:48ab827e http://vbox7.com/play:c6e0e420 http://vbox7.com/play:f9967fac http://vbox7.com/play:29a1d6c9 На моменти дискусиата беше на крчмарско ниво! Инак еднственото ново кое беше за мене е дека на Андреj рода е от Македониа - Леринско! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 104105106107108 133> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |