![]() |
|
Какви сте во кревет ? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
и јас гласав за првото, мразам пасивност у креветот, не за друго, греота за креветот ако не закрцка као шо треба
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Ghost |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
I ja si glasav za prvoto...bez razlika na partnerot...ne ide sega on da se maci a ti kniga da si citash odozdola ili obratno...
![]() ![]() ![]() |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
jas glasav za DRUGO...dek sum drugcie od drugite..
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Jas si glasav za tretoto! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
nindza ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
ja ne glasav ... posto nema opcija.... NENADJEBIV ![]() |
|
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Corporal^^ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 833 |
jas si spijam normalno ko ke sum vkrevet
![]() |
|
Its not the size of the warrior in the fight, its the size of the fight in the warrior
|
|
![]() |
|
only_me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: Israel Статус: Офлајн Поени: 295 |
Epa vidi, misice:) ova jas sum mnogu dobar, nekoi velat odlicen, a tie devojki sto gi zaebav mi velat deka sum bil nula, pa neli e najdobro na kraj,,..ti kako ekspert da dojdes da me isporbas i da mi dades ocenka?!?! JA mislam najdobro ke e vaka, da ne ispadne eve ovoj se fali bla bla i posle tracovi da slusam
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Vo prosek ako se zeme a i ne mora prosek zatoa sto sum aktivna, pa i vatrena hmm pa i toa zavisi koj kako ke dominira vo tekot na samata ljubovna igra, no bez razlika i na potcinetosta ostanuva sepak istoto.
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Marck ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Sto mrzam pasivni devojki ti se davas tie trupki...ja sum aktiven bez ogled ona kakva e.
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
E BAS DA VIDIME KOJ E NEAKTIVEN......
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Во кревет легнувам обично кога сум уморна и кога ми се спие....а за другите активности има и други места низ дома
![]() |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
е тука те поштувам бејби, обожавам да имам секс на други места низ станот, без спомнување на креветот
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |