![]() |
|
СКОПЈЕ 2014 или ЛУНА ПАРК '14 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 229> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
abnormalen ![]() Сениор ![]() ![]() ... Регистриран: 05.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 168 |
изгледа, после нема да има потреба светските туристи да шпартаат низ светот. едноставно , ке дојдат во рајот на земјата оланета и .........се ке видат на едно место!
![]() |
|
Gluposta e najneobična od site bolesti - od nea NE pati bolniot tuku, SITE OSTANATI!
|
|
![]() |
|
lilica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 548 |
Најпрво дадоа забрана за капење во водата на Вардар,па сега ќе градат, така да биди без гајле! Водата е со прва категорија на загаденост. Изменето од lilica - 18.Февруари.2010 во 14:28 |
|
Кој бара ќе најде.
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..abe sto se bunite,pogotovo onie od drugite gradovi..doagate vo Skopje i tuka go gledate celiot svet..doduse malku izvitoperen ama ..za tie pari ..taman.
.....eee,koga ke gi napravat toa palatite..sudskata ..finansisko policiskata..abe da ti e merak da vlezes vo niv.studen mermer onaka ke te oblazi po stceto...ubaini...
samo edno ne mi se dopaga...kako jas ke se soncam na toa plazata i ke se banjam vo Vardar ,a od kancelariite odsprotiva da me gleda nekoja devojka i da raboti ..ne ide nekako..ne ke moze da se skoncentrira na predmetot...nekako nema smisla..nekoj da raboti jas da se banjam i da prcam....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Ако има право на избор....јас сигурно ќе бидам во мнозинството....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Па и јас ќе бидам во тие 1% ![]() Мене искрено ова со платите ме збуни ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
тоа би било навистина вистинско решение ............
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Треба да се покрене иницијатива, за споменициве пари да издвојат само оние што ја подржуваат идејата на Mr. Рејтинг ......а не од буџетот на сите граѓани.....
![]() Ќе излезе дека ја подржуваат 1% граѓани....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ако пратениците на ВМРО имаат толку големи плати што ќе ги покриваат парите кои нема да ги осетат граќаните тогаш навистина во Македонија моментално е најисплатливо да се биде пратеник на ВМРО па по цена да мора да се даде и една плата за споменици.
![]() |
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
„Зар навистина парите се од кредити„
Не не се парите од кредити туку од џебот на ВМРО_ДПМНЕ сите пратеници ќе дадат по една месечна плата за народот на Македонија да не ги почуствува тие милиони. |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Мунгос, воздржувај се од навредливи квалификации кон членовите!
|
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
![]() |
|
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
|
![]() |
|
blagorodna ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
ja se cuda sco im jet gajle na ljugevo od provincija kakvo ce bidit skopjevo ubo ce bidit u sekoj slucaj a nastavnicive sco se zala za plati pa usce pomalu moza da gi razbera, azdisani sa rabota od 8 do 1 i zimski i letni raspusti slobodni se prcaa so direktori cel den i malu im sa 15 iljadi im kasnele, kakva vrska imet tija sos skopje 2014, a
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 183184185186187 229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |