![]() |
|
2012 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 21> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ќе треба да се запишувам на факултет, ама ко шо сум мрза и ко шо имам оценки само за пекар или ѕидар да бидам .... бога ми ... има да биде страшно... САМО ЗА МЕНЕ ![]() Ти , јас, сани и сите останати ќе бидеме здрави и живи, а темава ќе стои некаде на крајот и на последните страници ќе има коментари од типот: Абе глупости сето ова, ништо не бидна ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 30.Март.2010 во 20:17 |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
eh i toa kako, mene uste sega strav me faka
![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
stigma04 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
2012 strasna godina ke bidi
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Ovoj Senzor izcezna i pred 2012
![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Senzor ![]() Група ![]() ![]() Ин ту ит ивен Регистриран: 31.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Побрзај brza ќе закасниш
![]() |
|
Живеј, и остави да живеат.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
sega e vreme da se zemat krediti!....barem dve godini ke se nauziva chovek!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Senzor ![]() Група ![]() ![]() Ин ту ит ивен Регистриран: 31.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 85 |
Во право си ништо нема да има..... ![]() После 21 декември кога светот лакомо ќе се насмее...ќе дојде крајот брзо и ненадејно... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Филмот битно го снимија и се натепаа со пари, а нас ни останува само ќе нагаѓаме
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
MySelfme ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Deka ce ima kraj toa e sigurno, megjutoa vo 2012 ne veruvam....
|
|
NOTHING NEVER ENDS...
Kakov paradoks!!!Sovrsenata ljubov e onaa sto ne pravi nesrecni. |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
крај на светот ќе има но по неколку билиони години, а ана 21 декември 2012 ништо нема да има..
|
|
![]() |
|
Senzor vika porano ke bilo
![]() I so ogled na toa sto ni se blizi krajot, smetam deka vo sekod pdf treba da ima po najmalku 3 temi za ova, da se razgleda od sekoj mozen aspekt, taka Manush ![]() ![]() Изменето од Sunny - 02.Февруари.2010 во 00:41 |
|
![]() |
|
![]() |
|
Биди и ти поздравена.
|
|
|
|
![]() |
|
Epten mi e zal za tvojta glava, da ne ti preteznuva veke... zatoa samo ke te pozz
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Времето е релативно за некого малку за некого многу!
Во што и да веруваш вечноста не ти бега ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 45678 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |