IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Tранссексуалци
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Tранссексуалци

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака Обратен редослед
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Статус: Офлајн
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2012 во 21:55
Ti imash mnogu pozdravi sogleduvanja za zhivotot otkolku mnogu drugi takanarecheni "zdravi  lugje".
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2012 во 19:57
Дефинитивно. Немам ништо против тоа како се облекуваат. На крајот од краиштата ниту пак јас немам некој многу женствен стил, и ако некој треба да ми суди за мојата личност само поради гардеробата, ондак бујрум! Но тоа што човек го носи во душата го сервира преку муабет и неговото однесување. Јас никогаш не мрчам за нечиј изглед, начин на облекување, кој со што се идинтификува и кој со кого сака да спие... но кога гледам дека некој навистина нема манири и осет па можда и познавање за тоа што се некои основни вредности... не знам што можам да кажам повеќе. Не знам ни дали е потребно.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2012 во 19:54
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Не мислев конкретно на Азис и на Боки (за Азис знам само дека е или беше пејач), туку општо за трансродовите. Боки не го миришам ни јас зашто е човек со карактер кој мене ми ги иритира живците.   среќа
амин да
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2012 во 19:41
Не мислев конкретно на Азис и на Боки (за Азис знам само дека е или беше пејач), туку општо за трансродовите. Боки не го миришам ни јас зашто е човек со карактер кој мене ми ги иритира живците.   среќа
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2012 во 19:37
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Ги поддржувам овие лица... секој си има право на свој личен избор, не гледам зашто да би го пикале носот секаде и да продаваме му*а за бубрези... само мое мислење де 
Боки и Азис се далеку од вистински трансексуалци, баш напротив, недостатокот на талент, го надокнадуваат со скандалозност, се со цел да паѓаат во муабет на локалната раја и да се во центар на внимание без многу труд и талент вложен во тоа...
далеку се од искажување на било што, само се жедни за внимание, тоа е се... и никој никаде не им го пика носот, мојот нос не ни би ги помирисал, едноставно тие на тебе ти се пикаат под нос

инаку Боки ми е одвратен, не поради тоа што се облекува како жена, туку поради тоа што моите очи мораат да го трпат неговиот вишок од сало, изобличеност и полна грамадност во висина и ширина, што е одвратно за секој човек, без разлика на сексуални ориентации и слично... не ме интересира што е и какви се неговите сексуални ориентации, само нека биде пристоен малку... и да не ги тужи сите што го вреѓаат, бидејќи сам си се меси на навреди

Изменето од zabegan - 07.Април.2012 во 19:39
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Април.2012 во 16:41
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Март.2012 во 19:28
Ги поддржувам овие лица... секој си има право на свој личен избор, не гледам зашто да би го пикале носот секаде и да продаваме му*а за бубрези... само мое мислење де 
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 10:46

Еден за друг родени голема%20насмевка
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 10:43
ti odamna me sredues смеење
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 10:35
koa vidov transeksualci i deka konan komentiral se skinav od smeenje газење%20од%20смеење големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Јануари.2010 во 10:26
Originally posted by CST CST напиша:

od ona sto vcera go vidov vo edno show na tv, definitivno se zaljubiv vo eden od transseksualcite EmbarrassedEmbarrassed

abe tolku mnogu ubava usta imase, socna i privlecna sto ne mozev da go trgnam pogledot od nego Embarrassed ama najseriozno mnogu bese ubav Big%20smile

lele epten otkaciv jas LOL

изненадувањеизненадувањеизненадувањеох 

Си нашла во коj да се заљубиш!!!!! 
Кон врв
PIKAVCI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Мај.2007
Поени: 5
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PIKAVCI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2007 во 22:18
DOSTA DOBRO E OBJASNENO OD STRANA NA REBEL I JAS SE SOGLASUVAM SO TEBE Thumbs%20Up AMA BAREM NEKA SE POTRUDAT DA GO OPRAVDAT POLO KOLKU TOLKU!
NE GI FRLAJTE PIKAVCITE,KE VI SE NAJDAT!
Кон врв
The_Juda Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Октомври.2006
Поени: 8
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Juda Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2007 во 02:48
Originally posted by zlatko cernobil zlatko cernobil напиша:

takvite treba da se besat na plostadOuchOuchDeadDead
е ваквите ставови се за осуда
кој тебе ќе ти стори зло ако е на мислење дека е заробен во туѓо тело
одг никој
ако некој сака да го промени својот изглед и поинаку да изгледа јас велам нека
Кон врв
Kali Ma Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 23.Јуни.2005
Поени: 39
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Ma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Февруари.2007 во 01:14
и заборавив да кажам, транссексуалците се тие што го менуваат полот
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,111 секунди.