![]() |
|
Tранссексуалци |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ti imash mnogu pozdravi sogleduvanja za zhivotot otkolku mnogu drugi takanarecheni "zdravi lugje".
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Дефинитивно. Немам ништо против тоа како се облекуваат. На крајот од краиштата ниту пак јас немам некој многу женствен стил, и ако некој треба да ми суди за мојата личност само поради гардеробата, ондак бујрум! Но тоа што човек го носи во душата го сервира преку муабет и неговото однесување. Јас никогаш не мрчам за нечиј изглед, начин на облекување, кој со што се идинтификува и кој со кого сака да спие... но кога гледам дека некој навистина нема манири и осет па можда и познавање за тоа што се некои основни вредности... не знам што можам да кажам повеќе. Не знам ни дали е потребно.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Не мислев конкретно на Азис и на Боки (за Азис знам само дека е или беше пејач), туку општо за трансродовите. Боки не го миришам ни јас зашто е човек со карактер кој мене ми ги иритира живците.
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
далеку се од искажување на било што, само се жедни за внимание, тоа е се... и никој никаде не им го пика носот, мојот нос не ни би ги помирисал, едноставно тие на тебе ти се пикаат под нос инаку Боки ми е одвратен, не поради тоа што се облекува како жена, туку поради тоа што моите очи мораат да го трпат неговиот вишок од сало, изобличеност и полна грамадност во висина и ширина, што е одвратно за секој човек, без разлика на сексуални ориентации и слично... не ме интересира што е и какви се неговите сексуални ориентации, само нека биде пристоен малку... и да не ги тужи сите што го вреѓаат, бидејќи сам си се меси на навреди Изменето од zabegan - 07.Април.2012 во 19:39 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ги поддржувам овие лица... секој си има право на свој личен избор, не гледам зашто да би го пикале носот секаде и да продаваме му*а за бубрези... само мое мислење де
|
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() Еден за друг родени
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ti odamna me sredues
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
koa vidov transeksualci i deka konan komentiral se skinav od smeenje
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() Си нашла во коj да се заљубиш!!!!!
|
|
![]() |
|
PIKAVCI ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
DOSTA DOBRO E OBJASNENO OD STRANA NA REBEL I JAS SE SOGLASUVAM SO TEBE
![]() |
|
NE GI FRLAJTE PIKAVCITE,KE VI SE NAJDAT!
|
|
![]() |
|
The_Juda ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 29.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 8 |
кој тебе ќе ти стори зло ако е на мислење дека е заробен во туѓо тело одг никој ако некој сака да го промени својот изглед и поинаку да изгледа јас велам нека |
|
![]() |
|
Kali Ma ![]() Група ![]() Регистриран: 23.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 39 |
и заборавив да кажам, транссексуалците се тие што го менуваат полот
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |