![]() |
|
Како се чувствувате денес среќни/тажни |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 802803804805806 959> |
Автор | |||
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
PA NE VALJDA TOLKU STRASNO A?
![]() |
|||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|||
![]() |
|||
MisIcA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 519 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
[IMG]http://img228.imageshack.us/img228/6007/donfior24yg.gif" />
Nema sustestvo bez ljubov,nitu vistinska ljubov bez ljubomora, nitu ljubomora bez neverstvo, nitu neverstvo bez pricina |
|||
![]() |
|||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
||
Pecurki jadese?
|
|||
![]() |
|||
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
||
![]() |
|||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
||
Trebase nie trojca da si se zdruzime... |
|||
![]() |
|||
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
||
Vo istiot kos sum i jas so vas, no sto da se pravi - be cool ![]() Izlegov da fotografiram nesto, no mi pomina merakot za edno polovina saat i nazad doma i sega si pravime drustvo so PeCe ![]() |
|||
![]() |
|||
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
||
...јас сум појќе од воодушевена...си поминав препрепрекрасно за празников...о...ем друштво...ем убај луѓе се погодија...убајна...дури и чорапи заработив
![]() |
|||
Точачиња.
|
|||
![]() |
|||
Eleni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
||
I jas sum samicka i daleku od doma ama samo fizicki....so mislite sum tamu so tie sto najmnogu gi sakam i srekna sum |
|||
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
ista situacija i kaj mene..... ![]() |
|||
![]() |
|||
||
I jas sum sama za praznicive, pa sto, si cooliram...
|
|||
![]() |
|||
nedopirliv ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
||
g;upavo,tazno.osameno....denes e praznik za so mejstvoto,za so prijatelite,za rodninite,za nekoja posebna licnost...nisto od toa go nema toa sasm sum...daleku od doma,daleku od prijatelite....daleku,sam,osamen
![]() |
|||
![]() |
|||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
||
superrrrrr |
|||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|||
![]() |
|||
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
||
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
a,mozebi i jas sumnajtazniot,..............od kaj znaete?
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 802803804805806 959> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |