![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 832> |
Автор | ||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sdk mi se spie
![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
сдк ... прекрасна глетка, права зимска идила
![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|
sdk spolaj ti,,,ubavo momce...uste poubava muzika ![]() |
||
![]() |
||
minna ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
sdk - sekako deka mi pomogna
znaci uste februari i kraj mart nekako ke go izbutkame ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-се надевам дека сум ти помогнал барем малце
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
|
сдк вербалната дијалектика со некои луѓе едноставно не успева...
![]() |
||
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
||
![]() |
||
minna ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 11 |
|
sdk -
![]() planirav nesto ama se si mislam ke bide zima seuste vo april i ostaviv za maj sega mi e polesno ![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
сдк-и март ке биде топло ,но ке има и многу ладни дни.Но април ке биде екстра |
||
![]() |
||
|
sdk
deka seuste sme so jakni vo april ![]() mislis deka ke bide toplo ovaa godina? a mart? ![]() |
||
![]() |
||
|
сдк-во каков смисл несигуpен?Баш тогава е биде многу в,учо за сезонот.Ке видиш
![]() |
||
![]() |
||
|
sdk eve go nadvor aj zirni i neka se stopli pobrzo ![]() |
||
![]() |
||
|
april mi e nesiguren mesec ![]() a be samo potoplo da e ![]() |
||
![]() |
||
|
сдк -ние видов ме и ни е досто
![]() |
||
![]() |
||
bingo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2522 |
|
сдк ајде де чекај уште снег не сме виделе
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 255256257258259 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |