![]() |
|
Како го замислувате членот над вас |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 78> |
Автор | ||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ne e toa-toa....
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Сварно немам појма како
![]() Ваљда костенлива коса, насмеана... ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
нема потреба да те замислувам...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Пубертетливка....
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Овој!?
Како гоолем љубовџија... ![]() Женските го сакаат, а и он нив ![]() Изменето од tiggy_sparrow - 15.Јануари.2010 во 14:12 |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]() ![]() мешаш граматички родови ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
Еееееј дечко па кај претрчуваш пред кола бре.... ![]() ![]() ![]() А тебе те замислувам како малце фалбаџија.... И ме потсекаш на другар ми кој секогаш ме “труе’’ за коли... ![]() |
||
![]() |
||
|
Уствари, и немам мислење
![]() ![]() Можда само љубовџија е ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Љутачка....
Иначе она 100% има фризерие дома, чим толку често мења стајлинг... ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
слатко чупенце со шишки на страна...
и сега изгледа како емо ![]() абе многу добра другарка е и во живо....гарант , еј ![]() едит: и ти пред кола трчаш... ![]() Изменето од volkswagen - 15.Јануари.2010 во 14:28 |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
никако не ја замислувам зошо ја знам каква е
![]() ![]() едит:ова беше за тиги ![]() Изменето од vlad0 - 15.Јануари.2010 во 14:28 |
||
![]() |
||
|
Владо...хм...
Онака, фин, среден, културен дечко, симпатичен ![]() И така... Иначе за стајлингот... Вчера се ишишав...сама ![]() И сега не изгледам као емо... |
||
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
шо ова тиги.. фала на комплиментот ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од vlad0 - 15.Јануари.2010 во 14:32 |
||
![]() |
||
|
Оваа тиги е со љиљакова блуза на ФБ на таа сликата?
или не ја видов убаво ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 78> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |