![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 298299300301302 832> |
Автор | ||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sdk....se dodeka go imas toj defetizam, nema da mrdnes nikade ( pa ni do Evropa
![]() Nemam potreba da ucam, zatoa sto si znam
![]() ....I nikogas ama bas nikogas ne sum od onie "ako ne mozes da gi pobedis, pridruzi im se"
![]() TVOJ IZBOR
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
|
...остај,црвениот патлиџан е скапан ,кога е црвен!
![]() |
||
8"
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк ....... не само неписмени туку и “ портпароли “ и плачковци
![]() ![]() |
||
![]() |
||
aurelianus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
|
сдк,ти учи ако сакаш,ја не сакам,и не ги мрзи неписмените,уште долго ќе ги има околу тебе.
![]() |
||
8"
|
||
![]() |
||
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
|
togas nauci deka na literaturno mkd e feVruar
![]() |
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
8"
|
||
![]() |
||
|
sdk... mrzam nepismeni luge
![]() |
||
||
![]() |
||
|
...е така,насмеј се малку,не е крај на светот.
избори имаме во фебруари.
![]() |
||
8"
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк ....... што трезен мисли , пијан зборува ......... а како надополнување , што не можеш од едниот , напиши од другиот јузер .......
![]() |
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Sdk,
Navistina e ubavo cuvstvoto da sakas i da bides sakan-a
![]() ![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
||
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
|
sdk i jas i toa mnogu grogiiiiiii
|
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
sdk grogi
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
se najadov, a od vcera gi mislev
![]() |
||
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
sdk pretepana odam vo krevet...
![]() |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 298299300301302 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |