![]() |
|
Нибиру - X planet |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Автор | |
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
zasto da mi ja iskines diplomata.. zarem treba da mi ja kines diplomata i vo toa sto veruvam deka postojat vonzemjani? ili sto veruvam deka postoi zivot na mars, ili na mesecinata? c c cc c ahhhh ke mi padnes ti mene u race, pa ke diskutirame za 2012 od moja gledna tocka...
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
more bi ti ja iskinala diplomata da znaes
![]() a za cekanjeto... so zadovolstvo bi docekala milion smrakovi so tebe ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Јас само пишувам тоа што го читам, и искрено убеден сум до некаде... така да.... останува да си чекаме... заедно..
![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
E da si go slusase profesorot, ke zaese deka smrakot ne e vo 2012
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Јас ако го слушав Томе цело време, ќе требаше како него со растресена глава да шетам.... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ич да немаш гајле,светов ќе си постои и во 2012 и пак ќе пишуваме на форумов за ова
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
па и јас тоа го велам фикс ама никој не ме слуша!!!! |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Затоа што не постои Владо,затоа не можеме да ја видиме Нубиру,таа е плод на научната фантастика и на таблоидите се со цел што повеќе продадени списанија
![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
ако не делат 2 години од удар со „нибиру„ тогаш зошто не можеме да ја видиме зошто 2 години за планета се ептен малку
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ako Nibiru se priblizi do nas za dve godini (mnogu mal vremenski period) znaci taa ni e nekade vo blizina, bi trebalo da mozeme da ja vidime so golo oko ... epa kade e
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
btw ... jes da Milenko ti e kolega, ama ne se sto ke kaze e vistina
![]() ... i neli nauci neso kaj Tome Andonovski ![]() ![]() Изменето од Sunny - 09.Јануари.2010 во 15:57 |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |