![]() |
|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 58> |
Автор | |
mariovec ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() Esma Redzepova - Kate licno devojce.mp3 Esma Redzepova - Gledaj majko kakov bekrija.mp3 Esma Redzepova - Nekjum nevesta da bidam.mp3 Esma Redzepova- Cresa Se Od Koren Kornese.mp3 http://rapidshare.com/files/331445853/Esma_Redzepova-svadbarski_pesni-Upload_by_mariovec.rar |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Еве овие Мариовец,стари се преку 30 години а може и повеќе.
Последно ко ги пиштив сите свиреа ама тоа беше пред неколку години,одвај ги најдов зафрлени во еден пакет. Утре ќе ги пробам дали свират ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Мариовец еве вака,ова го имам од стари плочи,10 на број се.
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
ХРИСТОС СЕ РОДИ !!! Повели песната http://rapidshare.com/files/331448055/Pesna_za_seloto_Buf_-_Vaska_Ilieva.mp3 Поздрав |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Не другар ![]() ![]() Не сакав да ти давам обврски.....мислев кога ќе седнеш некогаш онака попатно на комјутерот,да пишеш доколку имаш некоја сочувана плоча,од подалечното минато,а која вреди да се оживее....макар насловот на плочата и изведувачот,,,за другото е полесно,ке се најдеме некако,не е нашава држава преголема,што се вели и пешки ќе се најдеме ![]() ![]() ![]() Поздрав ![]() |
|
![]() |
|
Небојша ![]() Група ![]() Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 50 |
СРЕЌЕН БОЖИК НА СИТЕ !!!
![]() |
|
![]() |
|
Небојша ![]() Група ![]() Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Дали некој ја има "Песна за селото Буф" од Васка Илиева?
|
|
![]() |
|
Правдољубец, немој да си толку строг.
Не можат сите да ја имаат оваа плоча. ![]() |
|
![]() |
|
Плочата од Петранка е многу убава.
И јас ја имам, меѓутоа со тек на време таа е уништена. Благодарам, Мариовец. Ако некој има нешто слично нека го стави тука. Поздрав до сите! |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Оф леле,многу работа ми даваш Мариовец,а да ти наведам јас што имам може,па потоа некако да прајме и чиниме што велиш?
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Фикс, ![]() Голем љубител сум на стари плочи сум,веројатно си приметил.Затоа,доколку имаш некоја стара,а вредна плоча кажи ми,јас можам да ја дигитализирам,да го дотерам звукот да ја вратам во живот за повторно да ја слушне некој.Доволно е само да го скенираш омотот и да го поставиш овде да видам за што се работи. Однапред сум ти благодарен ако ископаш некое ретко винилно издание Поздрав ![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Мареиовец,таа плоча од Петранка Костадинова - Дедо мили златни ја имам дома
![]() |
|
|
![]() |
|
vedes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Zdravo na
mariovec i dragan_sydney Za Pesna za Stilvork na Vaska Ilieva ima nesto na sajtot http://physiome.org/~butterw/emdb/album.html?New_Record-109 Изменето од vedes - 06.Јануари.2010 во 17:23 |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Среќни Божиќни празници им пожелувам на сите членови на форумот
![]() ![]() ![]() Уживајте во празнициве со убавата македонска песна ![]() ![]() ![]() Dedo mili zlatni - Petranka Kostadinova.mp3 Fato mori dusmanke - Petranka Kostadinova.mp3 Ne kazuvaj libe dobra nok - Petranka Kostadinova.mp3 Vo Strumica na ulica - Petranka Kostadinova.mp3 http://rapidshare.com/files/330973495/Petranka_Kostadinova-Dedo_mili_zlatni-Upload_by_mariovec.rar |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 4041424344 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |