![]() |
|
Што би и направиле на личноста над вас? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 563> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
srekna nova vili2121
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
![]() ![]() ![]() |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
yessssssssss kazuvaloooooo
![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bi mu rekla eden zbor so nie si go znajme
![]() ![]() |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bi go glasala za ,,najforumgjija
![]() |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
bi ja pozzzzzzzz
|
|
![]() |
|
bi ja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
bi mu go dala magnetot...nek go nosi
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
da be sea ako nosese zosto nosis ako ne nosam zasto ne nosam
![]() ![]() ![]() ![]() bi i go zemal magnetot |
|
|
|
![]() |
|
mimicria ![]() Сениор ![]() ![]() magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
jas ti odgovoriv na ovoj post... znaci da nosese pizami.. moze ke te nagradev...
![]() |
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav... ![]() |
|
![]() |
|
pa na pizami li ti licat ovie
pa ne nosam jas pizami so masna ![]() |
|
|
|
![]() |
|
da ne nosese pizami...mozda bi te nagradila.. vaka...
![]() |
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 265266267268269 563> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |