![]() |
|
Кој успеа денес да ве изнервира? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 112> |
Автор | |||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
||
smizla..za malku pak ke se plesnev vo nea...!pa biva li bre na sred ulica da stoi ,kade se se dvizi...
![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
||
seushte nikoj
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Кокошките на работа |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
Шмизлите и мачовците во борба по оцени до последен миг без да одбираат начин ![]() ![]() мада...ја би на една плава шмизла од тие со „шините“ да и симнувам ѕвезди и да ја ![]() Го пратив во заборав и последнов училишен ден за годинава и сега ми е убаво.... гушка и за мојата другарка Тиги ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Tezhok den a? ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
![]() ![]() Изменето од volkswagen - 30.Декември.2009 во 18:36 |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Edna shmizla
![]() |
|||
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Samo eden text...so mnogu "prazni odovi"..
i amnezija na eks slucuvanjata.....
|
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
||
kako mal mesto od slepo crevo me operisale od nervoza,i ottogas se mi ramno
![]() |
|||
![]() |
|||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
||
nikoj
![]() |
|||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
eden.........
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ќе бидам, ќе бидам...Дај боже
![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() море бре.....како никој до сега да не ме изнервира ![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3435363738 112> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |