![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 832> |
Автор | ||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк...за аудцето мое , ама пустото од немукает никако да прашам во продавниците 37 или 45 ампери
За рака не треба пошто по 4 пати дневно го вадам од опелот и го ставам на аудиот за возење низ град и пак го враќам (испраксиран сум) ![]() ![]() Мислев, да не знаете точно цена да знам колку да барам од дедо ![]() |
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
sdk za so kola? bez raka se dvizat od 2000 do 7000
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
sdk... aman be u pi*ku mater....
nikoj da ne znael kolku pari e eden akomulator za kolata od okolu 37Ah ![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
sdk i jas mrazam cigari
|
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
sdk i jas
|
||
![]() |
||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
|
sdk samo so zapaliv
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
СДК...Мразам цигари
![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
|
по цела година свирење на синтисајзер прв пат денес фатив клавир
![]() |
||
![]() |
||
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
|
sdk na ploshtad e ludnica
![]() |
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
![]() |
||
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
|
sdk nekoj fati klen kapitalec utrovo i gledam cel den bil srecen
![]() |
||
![]() |
||
johnnie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 108 |
|
сдк ... Си го живеам животот така како што сакам... |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
SDK On dit que la vengeance est un plat qui se mange froid, mais si vous la faire
cuire plus longtemps et plus lent ....... il a un goût beaucoup plus
doux!
|
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
sdk- strasna rabota e koga toneme vo sopstveniot ocaj....
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 363364365366367 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |