![]() |
|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 545546547548549 850> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Што ти би и тебе ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Палестинец ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
на оваа над мене одамна и го имам меракот.....хихихихихи
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() Извади доста вино газдата оваа година ![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Абре дај флаша данас ја тугујем...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Остави шишето ... имам мака со браќава
![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
|
![]() |
|
Срц дај по едно винце тури да се напиеме
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Отворено ![]() |
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
![]() ![]() ![]() ![]() знаев ја дека е за мене... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
..не треба да го крадеш, ти го подарувам...
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
.............
![]() па мислев да си го украдам филџанчето... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
![]() ![]() ![]() ...јас чекам од тебе...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ова за мене ли е ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 545546547548549 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |