![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 339> |
Автор | |
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
volkswagen i tiggy zoshto ne idete na chat vie ???
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Убаво си го ископирал ова, немам зборови ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
ke me bide za copy - paste Man< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Фолсик, каква е емовката?
Ти ја прати Даре? Де покажи слика тука ![]() |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() А, не беше ти мажена за некој фраер од Карибите? ![]() Иначе, Даре, емоФка сакам пошто ко ќе прекиниме нема да ме лае кај новата деФојка , туку лепо , фино, културно , ќе си го тргне бричот и ГОТОФО ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ne, ne... mu prativ black metalka ne emovka
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
тажен кловн е цурава
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 21.Декември.2009 во 21:29 |
|
![]() |
|
И шмизлите сум приметила јас...
А со Спероу...не функционише таа работа... Поднесов документи за развод и све то...али викаат не може пошто треба тогаш да сменам никот на форумот... А бидејќи тоа не е можно... ![]() ![]() Ма ќе го изневерувам тогаш ![]() |
|
|
![]() |
|
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Decki ja ne ja razbiram temava.Sto e toa oftopik?
![]() |
|
![]() |
|
Ovaa ovaka peee...
BLESS ME FATHER I HAVE SIN THERE IS NO GOD ONLY PAIN I HAVE SEEN SO MANY LIES AND HOPES SO MANY GODS WHO SAVE MY SOUL PAGAN VOICE SUN AND MOON DEATH AND BLACK MANY SATAN SEKTS ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ако ова на некого од вас му се свиѓа ![]() СЕ ОТКАЖУВАМ ОД ВАС... ![]() |
|
|
![]() |
|
of topik e koa ne si u shema svakjash
of topik e koga ne si vo konteksot na temata... a ovaa e takva, za site of topichari sho ne se vo konteks na temite... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
![]() |
|
Си пишуваш што сакаш, без да бидеш офтопик ![]() И у случај да си онтопик, одма, нема тука трте-мрте, се брише напишаното ![]() |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() А, со шмизличиња не можам да се допишувам, ме фаќа нервоза, монотони се, а и прилично глупави ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6263646566 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |