![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 274275276277278 339> |
Автор | |||||
pane_juventus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
Decki ja ne ja razbiram temava.Sto e toa oftopik?
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||||
И шмизлите сум приметила јас...
А со Спероу...не функционише таа работа... Поднесов документи за развод и све то...али викаат не може пошто треба тогаш да сменам никот на форумот... А бидејќи тоа не е можно... ![]() ![]() Ма ќе го изневерувам тогаш ![]() |
|||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||
![]() |
|||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||||
тажен кловн е цурава
![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 21.Декември.2009 во 21:29 |
|||||
![]() |
|||||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||||
ne, ne... mu prativ black metalka ne emovka
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||||
![]() ![]() ![]() ![]() А, не беше ти мажена за некој фраер од Карибите? ![]() Иначе, Даре, емоФка сакам пошто ко ќе прекиниме нема да ме лае кај новата деФојка , туку лепо , фино, културно , ќе си го тргне бричот и ГОТОФО ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||||
Фолсик, каква е емовката?
Ти ја прати Даре? Де покажи слика тука ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||||
ke me bide za copy - paste Man< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Убаво си го ископирал ова, немам зборови ![]() |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
volkswagen i tiggy zoshto ne idete na chat vie ???
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
tiggy ne e metalka... tiggy e
...Едноглава, двоока, дворука, двонога,езикова адвокатка, лимонско слатка, свашто мрза, успорено брза, мудра незналица, трезна пијаница, јуначка кукавица...И пак да би се родила, јас би била јас... Iron Man e genijalec < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||||
![]() |
|||||
||||
Богами...за мажење сум била, убаво викаш
![]() За металка...хм...незнам...можеби...како да кажам...слушам метал, али не би се нарекла металка ![]() Опрашташ ми шо не сум металка нели? |
|||||
|||||
![]() |
|||||
||||
kakva be emovka, chekaj ja ke ti mestam edna, ke ti pratam slika po LP ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||||
![]() |
|||||
||||
se gordeam ama toa za vakuolata biologija me nogu frustrira
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
![]() Абе јас се гордеам со тебе што си металка (правилно е граматички:?), и што не сакаш емовци... значи си созреала (за мажење си стасана ![]() Иначе , ќе си фатам емовка сега ![]() |
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 274275276277278 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |