![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 339> |
Автор | |||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ти да се гордееш со мене дека научив...многу ствари за колите ![]() ![]() |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Извини Даре...Мрза ме фати од почетокот... Али денес праевме тест...100% добивам петче ![]() Да се гордееш со мене ![]() ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
тиги има збор
|
|||
![]() |
|||
||
јас у 8мо имав 2ка хемија па шо ми фали.... очите уште ми се зелени, а и мозокот такоџе
![]() |
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
sega i gi pishuvav na tiggy... Hg + H2O - SUM... ZHIVA VODA SUM... na Lithium fintite.. ![]() ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||
![]() |
|||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
||
u 8mo 4ka hemija?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
да резимираме:
Даре претпоставува дека тиги е Hg+H20 (жива вода ![]() На Тиги мозокот и бил на пасење и не и текнува за соединението На Фолкс мозокот му е на стенд-бај претходниве 24 часа , патем, ама вака зомбифициран пишува на форум ( и има зелени очи ![]() Продолжуваме..... Дарко има збор ![]() Изменето од volkswagen - 21.Декември.2009 во 21:02 |
|||
![]() |
|||
||
Туф, колку сме ние одговорни, сами си идеме у офтопик....
И повторувам, четворче имам хемија ![]() |
|||
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
..............памтиш ли ти на онаа малата со коja ти кратко си поигра..............
........памтиш ли ти на онаа малата на коja срекjа и вети............
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
И ти ли сине Бруте?! ![]() А ке дојдам, ама не со стапчиња, туку со писмени докази што треба да и ги доставам на една личност. Е дури тогаш не само што ќе бидеш тепан, па дури и ќе бараш некој да те прибере да преноќиш, да не измрзнеш на студов. ![]() Може да треба и да ја напуштиш Бугарија. ![]() Изменето од Македон - 21.Декември.2009 во 18:50 |
|||
![]() |
|||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
||
ке го оженам - око нема да ми трепне ако ште со 2 стапчета да ми доjде
|
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |