![]() |
|
ЗДРАВО...............ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 36> |
Автор | ||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zdravo volkswagen pak si smenil avatar, i ti kako mene... na sekoj pet min...
Zdravo Tiggy kako si denes? Zdravo Emil, ke pieme po edno pivo ? Chao Vlado, se najubavo... Zdravo Valerija, arno ti tekna na temichkata. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Здраво Дарко
![]() Па нели... кој мења аватар, зло не мисли ![]() затоа јас ![]() ![]() |
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
![]() ajde zhiveli.... a ja znaesh taa pesnata od KORPIKLAANI??? FOLK _ METAL E ... BEER BEER ![]() ![]() < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Леле пијанициии
![]() Шала на страна, дајте малце да пивнам од тоа пивцето, пошто треба да учам...па малце за концентрација ![]() ![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
|
овие му ја киднаа ама еве јас ке те послужам ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Благодарам... Ја убив жедта ![]() |
||
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
чаос.Утре пак .................
|
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Здраво
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
чао Тиги
![]() ![]() ![]() едит: и јас бубам музичко (се лажам дека учам ![]() Изменето од volkswagen - 20.Декември.2009 во 19:18 |
||
![]() |
||
|
ај и Фоклсвагенот си оди, да се паркира в гаража малку
![]() ![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ЧАО
![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
кај си емиле
![]() |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
![]() |
||
|
После мало седење на писи, Тиги мора да си оди
![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 36> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |