![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 360> |
Автор | |||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
знам дека овие младоженците сите збунети...
![]() кој вика сдк, кој знам дека, кој се прашува.... ах таа љубов шо прави... ![]() |
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
знам дека....те лаже, тој треба да се жени, па се шутка, се матка, никако да каже ДА. НЕвестата кажа, тој молчи. Ајде бре зете, доста се шуткаш веќе. ![]() |
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
зд... ќе има свадба...
![]() |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
зд ... ова значи дека прифати зетот ![]() Изменето од Sunny - 17.Декември.2009 во 22:43 |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
па треба и невестата - сани и македон...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Е бре зете конечно бре, резил голем се сторивме, невестата толку да го чека зетот, наместо обратно да е. Ајде сега оди со невестата, доста се моткаш каде што не треба. Ајде аирлија работа нека е! |
|||
![]() |
|||
||
македон го извадивме од историја... и сега не сака свадба да прави...
е ова не можам да о разберам.... а три дена - прсти испокршивме со анастеа да го ожениме... и сега мене ми продава пуфки,... |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
зд ти си женет човек и треба да си седеш мирен ![]() |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
е ај да не прифатам ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
але како женет кој те лажи ![]() ни жена ни деца имам |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
ајде бе... ајрон и сани ... сакаме свадба...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Господ мислам Сани да те слушни ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
зд ... ги видов заедно со децата
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
знам дека од толку шо си заљубена во мене (а не сакаш да признаеш) дека секој кој ке го видиш на мене те потсеќа ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 275276277278279 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |