![]() |
|
Офтопик II |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 309310311312313 339> |
Автор | |||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Nekade prochitav deka i Makedon go spomnuvaat ,da ne dupla svadba vo prashanje?
![]() |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
сани и македон... абе како си се здружиле двајцата... види ги ти...
анастеа КЈ СИ СЕГА МАКЕДОН ДА ГО ЖЕНИМЕ..... а знам дека и сани и македон умираат да ни бидат кумови,... но треба прво они...свадба кај нив,... па кај нас... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Opa ![]() Edvaj chekam da dojde denot,jas mnogu sum propushtila denovive. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
ТОКМУ ТАКА! ![]() Тетратка и Пчелка! ![]() |
|||
![]() |
|||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
||
Е јас ако чекав досега, што кум ќе бев, па закажав веќе, откако видов признание од невестата, се облеков, трк на закажување, сега се е среден, уште зетов да каже ДА, а не да се вртка каде што не му е работа. Невестата чека, тој се шутка. ![]() |
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
тетратка и пчелка ![]() |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
||
може две да има... затоа ќе се изнаиграш//...
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
||
еве демек до кумот е сега ... тики ај да закажеме во црква за овие двајца ... ![]() |
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Koj i da pravi svadba...na mene mi se igra,chekam pokana
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
ЗНАМ ДЕКА САКАМ ДА ИМАМ КУМ СО ЖЕНА... ЖЕНЕТ ЧОВЕК...
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
E ајде де, таа кажа ДА , тој се вртка околу мене ![]() Зете бре, врткај се околу невестата, таму ти е местото, остави другото. Еве и доказ дека рече ДА, последните три поста, јасно е кој ќе прави свадба ![]() http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=10163&PN=275 |
|||
![]() |
|||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
||
Ај честито ![]() |
|||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|||
![]() |
|||
||
Види го Пчелка веќе кажа да, тој овде изиграва мангуп... срамота ...
![]() врти сучи околу кумот ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
сега веќе ОФИЦИЈАЛНО МОЖАМ ДА СООПШТАМ - ЈА СУМ СТРОЈНИК.... МАКЕДОН И САНИ ЌЕ ПРАВАТ СВАДБА... ОД МЕНЕ ИМААТ ПОКЛОН... ТРОСОБЕН СТАН... |
|||
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 309310311312313 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |