![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 466467468469470 832> |
Автор | |
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ах бре емиле - кога јас и ти ќе шиеме софијскла бира,,, аријана... в срцето ни... ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-знаjaт они што е баир подобро и од нос дваjцата
![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
море бре емил - овие евде не знает шо е “баир“/.... ![]() ![]() ![]() е за тоа преведувам...ама треба некој да посака... ![]() |
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-што преведуваш бе?Овци од тоj баир на ониот ли?
![]() |
|
![]() |
|
сакам да кажам - преведувам бесплатно...
пс сакам уште,.... ![]() ![]() ![]() добро е црвено... за грипот... |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....se izbanjav.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
сдк-Брев!!!!Тоа не го знаев!!!!Уште колку ли има?
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк - ми се погоди времето, и музиката, и расположението за ---->
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Сдк.....само пушална и кафе има........
јадење и пиење никако |
|
![]() |
|
mina_d ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 346 |
сдк ного врне дожд и ме нервира
![]() |
|
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
сакам да кажам дека ми е мака да дишам
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... тука на некоја тема, не си видел
|
|
![]() |
|
Кога и каде си ме прашала?Прекалено на македонски значи ПРЕМНОГУ
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
сакам да кажам ... Емиле, до сега не сум пробала алкохол...!!!
ама па за тоа да не ме боли ???
![]() |
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 466467468469470 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |