IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - - 1001 Ноќ - Помогнете =( !
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

- 1001 Ноќ - Помогнете =( !

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 22>
Автор
Порака
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Статус: Офлајн
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 22:57
И Али Кемал си имал мака, кај му го договориле бракот па уште таква лошотија, воопшто не го осудувам за Џансел.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Декември.2009 во 22:58

се гледа дека Џансел искрено го сака, а и тој неа  ..!!!
секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 11:30
Ѓумуш ке се скара со снаата ,и ке пребега да живее на друго место....задоволствосреќа
Африм ќе изврши прељуба и ќе биде казнет за тоа....губитник
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 11:40
Originally posted by zagor zagor напиша:

Ѓумуш ке се скара со снаата ,и ке пребега да живее на друго место....задоволствосреќа
Африм ќе изврши прељуба и ќе биде казнет за тоа....губитник

i taa li ja gledasизненадување

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 11:59
...e sto da pravam?..moram!намигнување
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 20:02
Ајде сите пред ТВ
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 22:25

ajde sega,site nazad na forum so komentari    

na Fusun ne i doaga pametot,   

a Onur kako i sekogas, prekrasno romanticen    
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 22:40
златен е онур...душичеее
а бену колку е наивна сирота...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Декември.2009 во 23:01

lele kolku mi bese za nea zal... sto ti znaci ljubov ...!!!

Изменето од pcelka - 02.Декември.2009 во 23:02
Кон врв
TanjaHr Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 02.Декември.2009
Поени: 4
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TanjaHr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 00:00
Dobro vecer do site.Redovno ja pratav serijata preku internet na A1 ama ne zezna i ni ja snema tv pa zatoa jas se resiv da ja izgledam do kraj. ama mi falese nekoj so kogo ke mozam da gi spodelam mislenjata za filmot.pa dojdov tuka kaj vas...Za sega pozdrav od mene..
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 01:42
поздрав и од нас и добредојде
Кон врв
Момче Македонче Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 16.Август.2009
Локација: Macedonia
Поени: 378
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Момче Македонче Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 11:08
Извинете, извинете, се надевам нема да се налутите што ја пак ќе ве искоментирам. Немојте толку да навлегувате во серијава, стварно не е на арно. Има доста поубави серии, седнете гледајте ги LOST, Fringe, Prison Break, FlashForward, ве разбирам како женски зашто гледате, ама и во овие серии има убави машки, верувајте
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TanjaHr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 11:16
Dobro utro.Ke moram da te iskomentiram tebe momce makednonce.Ne ti se lutam toa sto ne komentiras nego se lutam na toa sto velis deka nie kako zenski morame da ja gledame serijata.Zosto takva podelba?Jas eve kako zensko ne ja gčledam serijata od za toa sto Onur e mnogu ubav i nego da go gledam nego ja gledam zatoa sto i se vosh*tuvam na Sekerezada.Mi se dopaga nejzinata hrabrost,odlucnost,zena koja znae da gi resi site problemi sto i gi nosi zivotot.I kako majka i se vosh*tuvam.Kako i sekoja majka sto ke napravi bilo sto za da go spasi svoeto dete...Ete zatoa ja gledam.Ne mi se lutis neli???POzdrav
Кон врв
Нов член
Нов член

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TanjaHr Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Декември.2009 во 11:20
Lele zaboraviv.Ma4kica blagodaram za dobrodoslicata...Dobro ve nasla...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 89101112 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.