![]() |
|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 22> |
Автор | |
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
И Али Кемал си имал мака, кај му го договориле бракот па уште таква лошотија, воопшто не го осудувам за Џансел.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
се гледа дека Џансел искрено го сака, а и тој неа ..!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
Ѓумуш ке се скара со снаата ,и ке пребега да живее на друго место....
![]() ![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
i taa li ja gledas ![]() |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...e sto da pravam?..moram!
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Ајде сите пред ТВ
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
ajde sega,site nazad na forum so komentari ![]() na Fusun ne i doaga pametot, ![]() a Onur kako i sekogas, prekrasno romanticen ![]() |
|
|
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
златен е онур...душичеее
![]() а бену колку е наивна сирота... ![]() |
|
![]() |
|
lele kolku mi bese za nea zal... sto ti znaci ljubov ...!!! Изменето од pcelka - 02.Декември.2009 во 23:02 |
|
|
|
![]() |
|
TanjaHr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
![]() |
|
![]() |
|
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
поздрав и од нас
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Момче Македонче ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Извинете, извинете, се надевам нема да се налутите што ја пак ќе ве искоментирам. Немојте толку да навлегувате во серијава, стварно не е на арно. Има доста поубави серии, седнете гледајте ги LOST, Fringe, Prison Break, FlashForward, ве разбирам како женски зашто гледате, ама и во овие серии има убави машки, верувајте
![]() |
|
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
|
![]() |
|
TanjaHr ![]() Нов член ![]() Регистриран: 02.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Dobro utro.Ke moram da te iskomentiram tebe momce makednonce.Ne ti se lutam toa sto ne komentiras nego se lutam na toa sto velis deka nie kako zenski morame da ja gledame serijata.Zosto takva podelba?Jas eve kako zensko ne ja gčledam serijata od za toa sto Onur e mnogu ubav i nego da go gledam nego ja gledam zatoa sto i se vosh*tuvam na Sekerezada.Mi se dopaga nejzinata hrabrost,odlucnost,zena koja znae da gi resi site problemi sto i gi nosi zivotot.I kako majka i se vosh*tuvam.Kako i sekoja majka sto ke napravi bilo sto za da go spasi svoeto dete...Ete zatoa ja gledam.Ne mi se lutis neli???POzdrav
|
|
![]() |
|
Lele zaboraviv.Ma4kica blagodaram za dobrodoslicata...Dobro ve nasla...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 89101112 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |