![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 503504505506507 832> |
Автор | |
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SDK zmijata konecno se pokaza vo vistinsko svetlo (edna clenka od tuka koja mislev deka e dobra licnost ama gadno se zafrknav)
ama sega sum srekjen deka navreme ja otkriv ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
sdk deka naseto vrapce ima seksi glasce (doduse celoto e mnogu sexy
|
Sex is like tennis... If you play with worse, you play worse :)
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
се надевам дека е исто,.... со секси гласче...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
sexy bitch ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1188 |
sdk deka nesto ne mi e jasno... za istoto vrapce li govorime
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
е тоа треба да се чудиш... врапчето ако е пуштено - тогаш не е врапче... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
PA JAS SUM I TAKA KRIMINALEC, I IMAM GOLEMI PREDUSLOVI DA STANAM POLICAEC,SAMO MI FALI OSMOLETKA.
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-па не ти треба ни да си модератор ,ни да си полицаjaц...треба ти да си криминалец
![]() |
|
![]() |
|
bodeti ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
BUDALA STO NE SI ZAVRSIV OSNOVNO UCILISTE, I DOSEGA MOZEV DA SI STANAM ILI MODERATOR NA FORUMOV ILI POLICAEC, GOSPOD DA ME VIDI.
![]() Изменето од bodeti - 29.Ноември.2009 во 21:29 |
|
![]() |
|
sdk - nekoe vrapce ke ostane sigurno bez glava ...
![]() patem kako e mozno ... ne e pusteno vrapceto ![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк - имам врапче шо ми шепка...
|
|
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-знам ке оваа ладна вода не е за миенье ,а за пиенье
|
|
![]() |
|
sdk ovoj maliov sto dete ke bese se znae
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк - знам шо е работата... треба ладна вода,...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
sdk znam deka ke mi se lutat deka im izbegav... ama tamu ne se izdrzuvase
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 503504505506507 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |