![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 505506507508509 832> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк-знам.Мораше и многу по рано.Мора да сум и благодаран ке сега не jадам БАНица
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
сдк....арно направила
|
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сдк-да мене
|
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
сдк---некого денеска го карале.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
сдк. Мило... најмило...
![]() ![]() ![]() |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
![]() |
|
сите бусови спират на едно место.Не ми е направило впечаток.Ништо.Во средината на другиот месец ке одам во МКД и ке погледнем... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... дупли, тродупли... сите се тука...
![]() |
|
![]() |
|
Tetratka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
има кај автобусот од транскоп и галеб...
|
|
|
|
![]() |
|
сдк-каде па таму има палачинки?
|
|
![]() |
|
СДК - палачинката е убава работа на гарата во Софија...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
сдк-а теа што су во странство и немат кирилица што да прават?Да не пишуват ли?Секи сам си решава за себе.
|
|
![]() |
|
сдк-неколко години покасно палачинката се е обратила безвазвратно.....
|
|
![]() |
|
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
сдк ВЕ МОЛИМЕ КОРИСТЕТЕ КИРИЛИЧНА ПОДДРШКА
![]() |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sdk...
Nemir.. |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 505506507508509 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |