![]() |
|
Софи Караќаева |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Автор | |
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сама си отвора тема оф леле нарциси
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Мореее, како па јас западнав овде?
![]() Ајде чао! ![]() ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
Dorian_22 ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 34 |
Дефинитивно си во право!!! Женава си отвора теми за самопромоција. Колку бедно...Сигурно е тешка простача, нешто слично како Елена Роза, што зборува на телевизија на тежок српско-скопски сленг...:)) |
|
![]() |
|
NaturalBlonde ![]() Група ![]() ![]() Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
па убава е, ама ми делува некако многу вештачко
|
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
![]() |
|
Ane09 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 209 |
Ako ova e ubavo.....Dobro, se zavisi od vkusot, a vkusot od mentalitetot, a mentalitetot od podnebjeto, obrazovanieto, inteligencijata....
Na tatko mi i drugarite na vremeto najubava im bese Blagica Pavlovska. Ne mozev ni togas da svatam. No mentalitet e mentalitet. |
|
![]() |
|
mungos80 ![]() Модератор ![]() ![]() АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
A koja e ovaaa budala
![]() |
|
![]() |
|
NaturalBlonde ![]() Група ![]() ![]() Doll Domination Регистриран: 20.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 73 |
па...дотичната ја претставуваат како џет-сетерка
![]() |
|
Our bodies are prisons for our souls. Our skin and blood, the iron bars of confinement. But fear not. All flesh decays. Death turns all to ash. And thus, death frees every soul.
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
.... a sto e so ovaa pak!da ne i treba pari za operacija da sobirame
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Античкиот ![]() Сениор ![]() Поглавица Тешки Очи Регистриран: 14.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 186 |
Не ја позиња,,, али аку сама си ја отворила темава СТРАМ са и е,,,
Софи, ова не е медиум за саморекламирање.... ту се деца играјуууууу ![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
[
![]() ...e ova e kobila! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
барем нека дај повеќе слики
![]() |
|
![]() |
|
па на фејсбук има повеќе слики..можеш да провериш
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Значи мое мислење е дека оваа жена е само обична жена...ништо повеќе ништо помалку...
А за тоа дека сама отворила тема за себе- НЕ! Гледате деkа Ecy0 ја отворила... ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |