![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 308309310311312 832> |
Автор | ||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sdk na koj li misli ![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
баш на тебе мислев.Усети ке за тебе сум го напишал тоа....
![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
sdk ne si vo pravo, si pravev caj zatoa odma ne ti vrativ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Изменето од Sunny - 22.Ноември.2009 во 16:32 |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
СДК..шо ми напраивте со пастрмкава
![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
|
Чекаме Суни да ja фати и да пише на Лп кога да доагjам.По пат ке те земам и тебе.Ти од каде си Калипсо?
|
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Ок,чеакме ![]() |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
||
|
СДК Риба ќе најдеме, вие само организирајте се и тргнувајте, кога ќе стигнете ќе ја спремиме рибата
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Токму си ми по пат.Ке те држим на линиja.Eстествено ке ти се jавим една недела по рано да можеш да си направиш и ти некакви планови.ОК.Се договорив ме.
![]() |
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк ............ многу досадно , бре
![]() |
||
![]() |
||
|
сдк како може на некого при вакво друштво да му е досадно
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
сдк кој е за кафе нека оди в кафана
|
||
![]() |
||
|
Какво кафе по ово време?Даj Скопско....
|
||
![]() |
||
vlad0 ![]() Сениор ![]() ![]() Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
|
иди у кафана па чеш да добиеш СКопско |
||
![]() |
||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|
не ми текнува на лозинката од мсн-то
![]() |
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 308309310311312 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |