![]() |
|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19202122> |
Автор | |||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
![]() |
|||
Al3n10robinho ![]() Нов член ![]() Регистриран: 12.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5 |
||
Хаха.. Ако ми беше за " Youtube " ја немаше да побарам помош - XD..
Друго е кога оригинал MP3 ќе земеш, затоа и ја отворив темава , сите 11 песни ако некој ги нашол, или ги има , да постави линк со mp3 - ки , а не " извадок " од Youtube :) ! |
|||
![]() |
|||
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
||
хахахах, да бе не ми текна дека е за тоа, во право си ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
||
еве сум и јас како вас.....
![]() ![]() само заради онаа другана на сител....
![]() |
|||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|||
![]() |
|||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
||
леле и јас....т.е одамна сум веќе навлечена,па и по трети пат ја гледам и пак ми е интересна :D
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
гоcтин ![]() Гостин ![]() Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
||
еве онака некои поинтересни настани...инаку нема да биде жална последната епизода...баш напротив..најубавата епизода...кога дефинитивно веќе нема нешто што може да ги раздели шехерезад и онур...и ќе си живеат среќнооооо..... во 23та епизода ќе ја претепаат шехерезад,а онур добро ќе го среди типот што ќе ја претепа...бурхан ќе се зближи со шехерезад и ќе почне шехерезад да го носи каан кај нив...али ќемал ќе се врати дома,и ќе и се извини на шехерезад за тоа што го направил во минатото....после тоа(по некоја епизода) иде ранувањето на онур... таа зеине(или како и да се вика) нема да сака да го напушти керем па затоа зафер ќе ја тргне од проектот,а таа пак ќе објави слики кај што се керем и бену(мислам дека беа сликани тогаш кога бену се предозира) и мајка му на керем ќе го промени мислењето за бену....гани ќе почне да работи во фабриката на бурхан и за чудо добро ќе му оди ![]() ...продолжува.... ![]() ![]() Изменето од ma4kica - 19.Ноември.2009 во 02:39 |
|||
![]() |
|||
||
А зошто е трогателна последната епизода? Нешто жално ќе се случи?
Не не оставајте сега вака во недоумица. |
|||
|
|||
![]() |
|||
pcelka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
||
мачкица, ај кажи ма уште ова, што ќе се случи со овој
братов на Фусун ???
![]() |
|||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|||
![]() |
|||
||
шехерезад и онур во приватниот живот се венчани(т.е сакав да кажам-не се само заедно,туку се во брак)..правеле свадба на 7 август оваа год. анита...на шехерезад ќе и кажат дека онур дал таков предлог на друга вработена во фирмата и она ќе сака да биде што подалеку од него, ама на крај пак се заедно...последната епизода колку е трогателнааа ![]() ![]() инаку ќе се дознае во филмов дека онур има ќерка со друга жена која ќе ја прифати како свое дете... а сега оние епизоди што идат...бену ќе почне уште повеќе да пие,ќе се предозира со апчиња и виски...онур ќе ја побара за жена(овој пат со прстен) и она ќе прифати...инаку онур ќе го застрелаат,ама ќе преживее....и ај да не ви раскажам се...преубава е серијава Изменето од ma4kica - 18.Ноември.2009 во 22:17 |
|||
![]() |
|||
kapo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 126 |
||
da ne vi fakam krivini od temata ama stvarno ke pocnele site filmovi i serii i stranski emisii da gi pravat so sinhroniziran prevod???
|
|||
![]() |
|||
dan4o ![]() Нов член ![]() Регистриран: 13.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 23 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
и дека шехерезад и онур ќе се разведат...
![]() Изменето од ma4kica - 18.Ноември.2009 во 11:47 |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 19202122> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |