![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 528529530531532 832> |
Автор | |
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
сдк-надвор грее сонце ,а мене ми е ладно....
![]() |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
добро,добро...
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк...Се најдов во сутиација,да споредувам две работи,кои се сосема спротивни..............
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
благодарам на довербата, Ваша Еминенцијо
![]() сдк ![]() |
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Ако треба да помагаме, ете не нас одма таму. Па да видиме дали ќе има жртви. ![]() Ама јас знам, ти и сама ќе средиш се. ![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
сдк... борба до крај, ама ќе има и жртви ми се чини
![]() |
|
![]() |
|
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
сдк....ама нема да се дадеш! ![]() Борба до крај! ![]() Изменето од Македон - 19.Ноември.2009 во 01:26 |
|
![]() |
|
ме заморува гужвата околу мене
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
сдк....ме влечеше нешто натаму
и оп си најдов нешто....битно е е ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() Изменето од volkswagen - 18.Ноември.2009 во 20:17 |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sdk...so deca rabota
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сдк...еј моме еј девојче севдо прва , росно кокиче....
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
сдк ![]() ![]() |
|
![]() |
|
сдк.....Сам ќе си најде, ама ние треба да провериме што и како. Зар мускетарот ќе до дадеме кому било?! ![]() Ете, тој сака некоја модераторка. ![]() Да засукаме ракавите и да му помагаме на мускетарот. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 528529530531532 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |