![]() |
|
Имам ситуација - дај твоја опција! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Автор | |
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
о....оди оди
![]() с....Чекаш автобус кај Соборна за Ѓорче, доаѓа празен, влегуваш, кај седнуваш? Блиску до возачот, во средина или на крај? |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
o....shto mozhesh denes....ne ostavaj za utre ...moja parola...
s....da odam na sluzben ruchek ili ne ![]() |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
O....... dadi zadovolstvo
![]() S....... da odam do banka i da platam ili utre da odam |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
О- гледаj само тв...можеш да си спориш...нема коj да ти одговори.
С- да останам без зборови или како и секогаш ...да имам ...независно од ситуациjата...дакле...да премолчам или да дадам задоволство? Изменето од pagane - 15.Ноември.2009 во 22:08 |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
О-насабајле одејќи на работа
С-да гледам и тв и на компјутер да бидам или само на компјутер? |
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
opcija.............bile nekolku bilinja kade otishle bile bile bile
![]() situacija.........dali da go frlam sega gjubreto navecher?? ili nasabajle idejki kon rabota ![]() |
|
![]() |
|
ВАЖНА ![]() Сениор ![]() ![]() Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
О- Ќе му ја дадам колата на другарот да ја однесе бабата во болница а јас со момчето ќе си се шетам по дождот
![]() ![]() С-Си биле биле биле биле и отишле на гости кај биле колку билиња биле? |
|
![]() |
|
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
O...... resi ja slednava situacija
S...... Студена и дождлива ноќ во Скопје. Вие со својот автомобил се возете по булеварот Партизанска. Кај Симпо на автобуската постојка здогледувате тројца луѓе како чекаат автобус: 1. Другар кој еднаш ви го има спасено животот. 2. Стара баба која изгледа дека во секое време ќе умре. 3. Девојка/Момче за кое што сонувавте цел живот. Што ќе направете односно кој ќе го превезете до дома со вашиот автомобил, знаејќи дека во него има место само за еден? |
|
|
|
![]() |
|
О-оди ама не се задржувај многу
![]() С-досадно ми е...што да правам? |
|
![]() |
|
O...... ne se isklucuvaj
S...... utre da odam na slava (treta smena sum vecerta) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
О--да продолжиш....кога ќе ги потрошиш парите шо ќе праиш-ќе свириш?
![]() С--да се исклучам од форумов или не? |
|
![]() |
|
O......... da si kupis novi cizmi ama ako si kupis i nova jakna i nova tasna
![]() ![]() S......... dali da prodolzam da odam na rab. sega koga naslediv 300.000evra ![]() |
|
|
|
![]() |
|
opcija .........ako e rodninska poseta DA ODISH....
ako e komshivska bez obvrska ke kazesh deka si imal rabota... ( a be kako so kola da se piknam vo zgradata vnatre??? neli na parking se ostava .......e sega od parking do zgradata ako vrne???? ![]() situacija.........Da kupam novi chizmi ili ne?? ![]() |
|
![]() |
|
O...... ne nezimaj, idi so kola bidi GAZDA
S....... da odam na poseta ili da kazam deka sum imal rabota ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |