![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 84> |
Автор | |
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Se nesto se somnevam deka zenite sakaat verni mazi...
![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ma ne
![]() |
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
mislis
![]() |
|
![]() |
|
flinstons ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
mace ja sum veren do grob
![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
neeee
![]() |
|
![]() |
|
Ateist ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Верни Мажи, има онолку колку што има и верни Жени.
Неверните мажи со кого изневеруваат? Сами со себе? НЕ, со неверни жени |
|
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|
![]() |
|
LORENA ![]() Нов член ![]() Регистриран: 10.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 19 |
haha ATEIS u pravo si abe veren maz ne postoi :)ni verna zena :)
|
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() Samo, retko koj go naogja... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
НЕКОЈА и ќе го најде
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
и да го најде, значи веќе е верен
![]() на или за друга ![]() Изменето од filmadzijka - 13.Ноември.2009 во 21:30 |
|
![]() |
|
Charmedgirl18 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Мажите родени за прељуба
Научниците утврдија дека хемискиот спој во мозокот на мажите влијае врз нивната желба да имаат повеќе партнерки, да не се заинтересирани за брак или пак да имаат лоши врски. Шведските научници кои ги проучувале гените на 552 пара близнаци истакнаа дека постои вродена склоност за неверство кај сите мажи. Уште едно друго истражување на научниците од Универзитетот во Северна Каролина го потврдува ваквото тврдење. Истражувањето од Северна Каролина се темели врз разговори со мажи кои одговарале на прашања поврзани со неверството. Дури 63,4 проценти признале дека редовно или понекогаш ја изневеруваат жената, додека преостанатите 36, 6 проценти би изневерувале доколку би им се пружила добра прилика. Сепак, за нештата да не бидат толку трагични истражувањата покажуваат дека машкиот мозок може да го избегне и да му одолее на искушението, но за тоа ќе мора да покаже поголема сила на волја. еве еден текст од Идивиди кој ме поттикна да ја започнам темава...кое е вашето мислење-дали мажите се навистина родени за прељуба, дали се поголеми „прељубници“ од жените, или не? |
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Имаш шанса со еден примерок еве да правиш муабет...
![]() кај мене тоа го нема ни под разно... можеби само јас сум таков табиет... за многу од другариве сватливо е и дури и го практикуваат.... само, зависи од човекот... ![]() |
|
![]() |
|
Vergil ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 18 |
Да, посоти верен маж. Оној кој не е верен е таканаречен ерген... како јас
![]() |
|
Само тишината знае што се случува околу нејзе
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Кој вели дека ако се ергени се верни? ![]() Со ова не мислам дека само мажите се неверни,туку мислам дека статусот не е пресуден за неверство. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6970717273 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |