![]() |
|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 543544545546547 832> |
Автор | ||
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
сдк,
реприза |
||
![]() |
||
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
|
sdk, otide se u pm
![]() ![]() |
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
![]() |
||
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
|
SDK se prejadov
![]() |
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() ![]() Aj, otidov da proburickam u "recepti" ![]() ![]() Изменето од Marko Polo 1 - 12.Ноември.2009 во 23:40 |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Sdk....se nadevam kje preziveam
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
|
![]() Kje imas hrabrost prva da probas? |
||
![]() |
||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
|
Sdk....napravi ti torta ,pa jas kje ti se utrapam bez pokana
![]() |
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
sdk....neverojatno!
![]() ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
|
Znam...
Ama na "merakliska" treba nekoj da te pokani, ne mozes sam da se utrapis... |
||
![]() |
||
|
Sdk....kupena i domashna ne e isto,ovaa e so merak pravena.
|
||
|
||
![]() |
||
|
Pa bi, ama kako sto mi izgleda kje ja probam samo ako si kupam, neli? ![]() |
||
![]() |
||
|
A da probash taze rafaelo torta? ![]() |
||
|
||
![]() |
||
vili2121 ![]() Сениор ![]() ![]() Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
![]() |
||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
|
сдк ......... шарло опет како стаљин ........ казни за лични карти .......
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 543544545546547 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |