![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 212> |
Автор | |
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
све ми твоје недостаје .............
|
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
као темпера киша небо обоји
такве је боје срце моје откад ме не волиш............ Изменето од Andjelina - 26.Октомври.2009 во 13:28 |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
ne veruje srce pameti
![]() |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Neshto cel den vo glava mi e vrti Ana Shtefok so nejzinata ,,JA ZJELIM MALO NJEZJNOSTI I LJUBAVI,,.
Malku mi se mesha vo tie chuvstva i Miho Kovash so negovata ,,MALO MI JE JEDAN DAN SA TOBOM,,...... Neznam se e svrteno na chasha i ljubov.......... ![]() |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Starla Smashing Pumpkins
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zezok ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Precuti Me .... Nikola Rokvic
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Man EATER
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Sve jos mirise na nju Ne pitaj me noćas ništa pusti me da šutim Ja noćas tre*am mir Stare rane opet peku moje bitke dalje teku, dušo Ti nemaš ništa s tim Sa tvojeg izvora moja se duša napila Žedna tvojih godina I sada mamurna pita gdje je utjeha Gdje je mladost nestala Idu dani ja ih pratim, ponekad do tebe svratim Dušo tražim zaborav Molim sate da se vrate tragovima njenim hodam Tiho kao da je tu Sve još miriše na nju, i dan, i jutro što će doći Nakon ove noći, noći bez sna I dvjesto godina da ih brojim u samoći Otkako je otišla. U mojim venama još je njenog otrova Još je doza prejaka A tebe ljubim, da ne poludim Da zaboravim Sve još miriše na nju, i dan, i jutro što će doći Nakon ove noći, noći bez sna I dvjesto godina da ih brojim u samoći Otkako je otišla. Sa tvojeg izvora moja se duša napila Žedna tvojih godina I sada mamurna pita gdje je utjeha Gdje je mladost nestala U mojim venama još je njenog otrova Još je doza prejaka A tebe ljubim, da ne poludim Samo da zaboravim |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
nekogas i negde ke te sretnam pak.....
![]() |
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Три години се љубеа,
лоша дума не рекоја ако ги види жена му болна ќе му ја скрати главата долна Зар не ти е жал бе Трајчо да ти умрам се заради тебе................. |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
денес над Македонија се раѓа .......... |
|
![]() |
|
blackeye ![]() Сениор ![]() ![]() The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Udzi slobodno- Lepa Brena... ne znam zosto taa mi se vrti vo glava
![]() ![]() |
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Mi smo pijane budale.....Plavi orkestar....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
отишла си , збогом рекла ниси ( специјално за мајвеј
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 134135136137138 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |